Снимки от двойната камера на Huawei Honor 6 Plus

Снимки от двойната камера на Huawei Honor 6 Plus

На 16 декември очакваме да видим нов телефон от Huawei и това е модела Honor 6 Plus, за който стана дума наскоро. Устройството ще се опита да конкурира HTC One (M8) по отношение възможностите на основната си камера, която ще е двойна. Докато чакаме да научим всички подробности за смартфона в интернет вече се появиха тестови снимки, които показват на какво ще се способна задната камера. Тя ще използва два 8МР сензора, което е значително по-висока резолюция от камерите на One (M8), но ще осигури подобни възможности за манипулация на снимките чрез допълнителната информация за дълбочината на сцената, която се ползва от специални алгоритми.

Препоръчани оферти

Първата серия от снимки, които идват от Huawei, показва опция за промяна на фокуса след заснемане, която позволява да се замъгли избрана част от кадъра, за да се акцентира върху друга. Останалите кадри показват сравнение на качеството на снимане между Huawei Honor 6 Plus, HTC One (M8), iPhone 6 Plus, Galaxy S5 и други флагмански смартфони. Очаква се цената на устройството в Китай да е около 430 евро, а в характеристиките му вероятно включват 5,5" 1080p дисплей, осемядрен чипсет Kirin 925 и възможност за работа с 2 SIM карти.

Източник: Oizoioi

  • [Quote]Когато по-рано тази година Apple обяви новите iPhone 6 и 6 Plus, компанията не пропусна да подчертае, че нейният смартфон се е превърнал в най-популярния фотоапарат[/Quote] Вместо фотоапарат. Това е вица на вечерта. :D
    sgs_maniak
  • Вероятно ще му е за последно да прави коледна фотосесия в Белия дом.
    torrentor
  • Нямат достатъчен PR... :D:D:D Виж как се прави: [Quote] Коледният фотограф на Белия дом замени фотоапарата с iPhone 6 Plus Когато по-рано тази година Apple обяви новите iPhone 6 и 6 Plus, компанията [B]не пропусна да подчертае[/B], че нейният смартфон се е превърнал в най-популярния [B]фотоапарат[/B], който американците ползват днес дори в ситуации, когато доскоро би била немислима употребата на мобилно устройство. Сега получаваме поредния пример за това, след като професионален фотограф, призван да направи коледна фотосесия в Белия дом, [B]реши да остави DSLR[/B] фотоапарата и вместо това да използва iPhone 6 Plus.[/Quote] DSLR, Lumia 808, 1020, "пасти да ядат"... (woo)
    PoceH_BS