Снимки от интерфейса на Windows 8 без Aero Glass

Снимки от интерфейса на Windows 8 без Aero Glass
Финалната версия на Windows 8 очакваме да видим през следващите два месеца, но междувременно от Microsoft правят и някои генерални промени по интерфейса на платформата, който ще е предназначен за работа с класически приложения. От сайта Winunleaked публикуват изображения на някои екрани с новия интерфейс, от които можем да видим какви са промените. Очевадно е, че Microsoft се опитва да приближи дизайна на класическия десктоп максимално до този на Metro, като се разделят с темата Aero Glass и залагат на по-плоски форми без прозрачност. В същото време от компанията са се опитали да запазят възможността потребителите да персонализират интерфейса, като си изберат цвят на прозорците.

http://www.theverge.com/2012/6/14/3084563/windows-8-desktop-ui-screenshots-no-aero

 • Явно съм с извратен вкус, мен пък ми харесва. :|
  fintaraBG
 • - Отврат! (no)
  Cawo
 • От няколко месеца съм с Relase Preview и работи доста бързо на моя HP Pavilion (yes)
  Stoicho_M4al
 • Metro интерфейса не е чак толкова зле, но Desktop UI е окълцан отвсякъде! Абсолютно никаква подредба, а и с добавката на този Ribbon Interface в Explorer избиват рибата :S:X. Ползвах около две седмици Release Preview и не съм особено очарован, единствено бързината ме впечатли, която за съжаление ни е поднесена в умопомрачителен вид! Жалко! (no)
  Monstter
 • Да се надяваме да е тотален провал - така рано или късно ще им се наложи да проявят здрав разум. А иначе ако всичко зависи от Балмър и други като него, нормално да не се виждат никакви адекватни/рационални идеи/ходове.(woo)
  mkpetrov