Снимки от новото приложение Maps в iOS 6

Снимки от новото приложение Maps в iOS 6
Отдавна се говори, че Apple се подготвя да замени картите на Google в iOS със собствена разработка, и изглежда, това ще се случи с премиерата на iOS 6, която ще се състои през юни. Благодарение на сайта BGR вече можем да видим и първите компютърно генерирани изображения от новото приложение, които ни подсказват какво ни очаква. Те показват обновен потребителски интерфейс, включващ нова навигационна лента в сребристо, което според сайта може да означава промяна на цветовата гама в iOS 6 от сегашната синя. Приложението предлага и нов 3D режим, който разчита на технологията, която Apple получи с придобиването на C3 Technologies. Очакваме да видим приложението по време на събитието WWDC между 11 и 15 юни.

Още кадри има тук:

http://www.bgr.com/2012/05/29/apple-maps-ios-6-3d-summer/

 • На обществено място не си говроя с телефона, но когато не мога да го изкрам от джоба си или съм в кола, помага много.
  keyone
 • каквото и да добавят отново ще е почти неизползваема тук. да не говорим колко са полезни такива гласови технологии на обществени места.
  chilko
 • В интерес на истината, на мен ми стана интересно това, което Куук каза за Siri и бъдещият й ъпдейт, а Maps не ползвам и без това.
  keyone
 • Е то без иновации не може. А нали не очаквате да дойдат за България първо .. Приемаме, че сме прецакани и се надяваме от Apple да ни забележат някой ден ;d
  RSlavchev
 • Както ни огрява с Maps 6.x и за Андроид - "your location is not supported" :D Добре че пичовете от XDA ги хакват да си работи гласовата turn by turn навигация и в БГ (навсякъде всъщност). Говори на Английски, но мен не ме бърка.
  E34v8