Снимки показват как изглежда Realme X7

Снимки показват как изглежда Realme X7

Realme подготвя премиерата на новата си серия смартфони Realme X7, която ще бъде на 1 семптември. Междувременно обаче се появиха снимки на един от моделите в нея. Интересна черта от гърба на устройството е изписването на мотото на компанията с главни букви – „Dare to Leap“. Освен това задната част на корпуса е в градиентен цвят, който по данни на Realme е разработен в продължение на 8 месеца.

От компанията споделят, че чрез него демонстрират връзката на технологиите с модата. От снимките можем да отличим и правоъгълната секция на основната камера, която изглежда ще е четворна. Два от сензорите обаче най-вероятно ще са специализирани за макроснимки и боке ефекти и е възможно да са 2-мегапикселови.

Доста е вероятно компанията да представи два модела в новата серия, а именно Realme X7 и Realme X7 Pro. Международните им варианти е възможно да са с имената Realme 7 и 7 Pro. Вторият от тях включва отвор в дисплея за предната си камера. Той разполага с AMOLED панел с честота на опресняване 120 херца.

Източници: Weibo (1), (2)