Sony намалява цената на PlayStation 4 в Щатите

Sony намалява цената на PlayStation 4 в Щатите

След като обяви, че ще намали цената на конзолата PlayStation в Япония, Sony предприе подобна стъпка и в Щатите. От утре там устройството ще се продава с 50 долара по-малко, което означава, че ще струва 350 долара. Това е първото намаление на цената на конзолата от представянето й през 2013 година и то ще изравни стойността й с тази на Xbox One. В Канада също има поевтиняване, но то е по-скромно – от 450 на 430 канадски долара.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Японската компания е подготвила и интересни комбинации с игри, които ще се появя на пазара през идните седмици. На 9 октомври за 350 долара започват продажбите на PS4 500GB с Uncharted: The Nathan Drake Collection, версията с 1TB диск и Call of Duty: Black Ops III ще струва 430 долара от 6 ноември, а на 17 ноември ще започнат продажбите на PS4 500GB с Star Wars: Battlefront за 350 долара. Засега не е ясно дали Sony ще намали цената на конзолата и в Европа и кога ще стане това.

Източник: Sony

  • Трябва да се има в предвид че в белите държави дори и помощите за безработни са в размер достатъчен за нормално съществуване. Например в щатите обезщетение за безработица е в размер около 700-800$ в Европа предполагам е подобно но в евро. А тук :) Така че пазара зависи от доходите. Един мързелив американец може да си позволи даже и безработен да си купи и да си джитка по цял ден.
    AntonV70
  • Има сходство с големите вериги магазини и кварталния маркет - цените в големия магазин са по-ниски заради разликата в количествата на даден продукт. България си е едно малко и скъпо магазинче и затова цените са високи. Едно е да поръчаш 10 хиляди бройки а съвсем друго е 10 милиона. Няма как да са на една цена.
    LegolasElf
  • Бягай в Америка (yes)
    cosera