Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за юни 2021

Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за юни 2021

Sony разкри кои игри ще са безплатни за абонатите на PlayStation Plus през юни и на пръв поглед селекцията ще зарадва много геймъри. Сред предложенията са Operation: Tango и Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, които ще, направят своя дебют за PlayStation, а компания ще им прави и Star Wars Squadrons. Трите игри ще са достъпни за изтегляне на 1 юни.

Operation: Tango ще е налична само за PS5 и ще може да се изтегли до 5 юли. Това е кооперативно шпионско приключение, в което можете да се впуснете с приятел онлайн. Играта ще ви изправи пред различни мисии в едно високотехнологично близко бъдеще, а съвместната работа и комуникацията между играчите са ключови за крайния успех, защото те ще имат различни гледни точки, така че е важно да имат работещи микрофони.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ще е достъпна за PS4 за период от два месеца, а освен това през юни ще влезе и в PlayStation Now. Това е ремастерирана версия на класическата биткаджийска игра на Sega, която е създадена под ръководството на Ryu Ga Gotoku Studio. Играта включва подобрена графика, обновено меню и достъп до много онлайн битки и турнири.

Star Wars: Squadrons няма нужда от представяне - в нея като пилот ще се впуснете в динамични космически битки във вселената на Star Wars точно след събитията във "Завръщането на джедаите". Ще можете да погледнете действието от гледните точки на Новата република и Империята и да управлявате знакови космически кораби като X-wing и TIE fighter с много опции за персонализация. Играта поддържа и PS VR. Играта ще е достъпна безплатно до 5 юли.

Междувременно не забравяйте, че имате още няколко дни за изтегляне на игрите в PlayStation Plus за май. Това са Battlefield V, Stranded Deep и Wreckfest: Drive Hard. Die Last (само за PS5).

Източник: PlayStation blog