Sony с поредица от видео ръководства за Xperia 5 II

Sony с поредица от видео ръководства за Xperia 5 II

Наскоро Sony представи най-новия си смартфон флагман, Xperia 5 II. Сега от компанията споделят и поредица от видео уроци, с които потребителите ще могат да извлекат максимума от устройството. Те се фокусират върху различни негови аспекти.

Първият от тях е свързан с фотографията, а това е очаквано, тъй като смартфонът е с фокус именно върху този аспект. Можете да видите някои от ексклузивните му функционалности в това отношение, а те ще допаднат на запалените фотографи.

Следва и курс по заснемане на видео, а чрез него можете да видите и опциите за заснемане и последваща редакция на видео съдържание.

Не е пропусната и секцията с мултимедийните възможности на телефона, който включва и някои доста сериозни звукови възможности. Той е един от малкото флагмани с жак за слушалки.

Преминаваме към процеса по дизайн на смартфона, като тук виждаме определени черти, които се отличават.

На последно място идва ред и на мобилния гейминг, за който се разчита на чипсета Snapdragon 865. Налични са още редица оптимизации и добавки.

  • Вярно е олекотена - 163 срещу 181 грама. Единствената разлика с Xperia 1 II е в резолюцията на екраните и физическите размери. А по отношение на тия клипчета - не знам що са ги кръстили мастеркласове, като са си просто рекламки.
    ipolit
  • Е, флагман? Колко флагмана има компанията? Флагман е Xperia 1 II, този е вид олекотена и по-евтина версия на флагмана!
    bibo35