Sony WF-1000XM4 ще поддържат Hi-Res звук и ще включват нов процесор

Sony WF-1000XM4 ще поддържат Hi-Res звук и ще включват нов процесор

Вече видяхме, че Sony е подготвила нов дизайн за слушалките WF-1000XM4, а сега благодарение на сайта WinFuture научваме повече подробности за техните възможности. Според информацията слушалките ще ползват новия процесор Sony V1, който ще осигури подобрени възможности за потискане на околния шум, а освен това ще поддържа кодека LDAC и възпроизвеждането на Hi-Res звук.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Слушалките ще осигуряват време за слушане на музика до 24 часа с включено шумопотискане, което отчита и енергията в калъфа. Иначе слушалките ще работят до 8 часа и още 16 часа чрез допълнителната батерия в кутийката. Ако изключите шумопотискането времето за автономност се увеличава до 12 часа или до 36 часа с батерията в калъфа.

Слушалките са получили и IPX4 рейтинг за устойчивост на водни пръски. Потвърждава се и наличието на поддръжка за безжично зареждане в калъфа за съхранение. За качеството на звука при разговор се грижи технологията Precise Voice Pickup, а според информацията на WinFuture ценaта в Европа ще бъде около 280 евро.

Източник: WinFuture