Sony Xperia C3 има 5,5" дисплей и 5МР предна камера със светкавица

Sony разкри подробностите за очаквания смартфон с предна светкавица, който е предназначен за любителите на селфи снимките. Това е Xperia C3, който предлага голям 5.5" HD IPS дисплей с технология Bravia и има 5МР камера с широкоъгълна оптика, която е съпроводена от LED светкавица за по-добро осветяване на лицето. Устройството е първото за компанията, чиято предна камера, наречена PROselfie, включва технологията Superior Auto за автоматично оптимизиране на настройките за оптимален резултат.

Снимките от предната камера могат да се ретушират чрез специално приложение, а освен това има опция за прилагане на AR ефекти и добавяне на различни изображения за получаване на по-интересни кадри. Sony Xperia C3 разполага с четириядрен процесор Snapdragon с честота 1,2GHz и с 8МР основна камера с Exmor RS сензор. На разположение са още 1GB RAM и 8GB вградена памет. Устройството е с дебелина на корпуса 7,6 мм и тежи 150 грама и ще е налично и във версия с 2 SIM карти. Продажбите започват през август, а предлаганите цветове са черно, бяло и зелено.

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-c3/specifications/

 • Ами на мен на един рожден ден ни снимаха с професионален Nikon с допълнителна светкавица защото според фотографа който снима професионално и сватби , вградената светкавица била слаба. Но тази допълнителната беше толкова силна че много хора без малко да ослепеем и логично мигнахме и се наложи да ни снима втори път като насочи светкавицата към тавана.
  sgs_maniak
 • Ти го изкара че са му сложили промишлен лазер бе. :S Ей способен си да измислиш големи глупости когато искаш да оплюеш нещо.
  AVKansazov
 • dosta zle naistina napylno bezmislena e taq kamera otpred samo kato ti blesne taq svetkavica i selfieto she e super
  fuckinggood
 • soft LED
  chilko