Sony започна ъпдейта до Android 4.1 за Xperia T и Xperia V

Sony започна ъпдейта до Android 4.1 за Xperia T и Xperia V
Съвсем по план Sony обяви, че започва ъпдейтът до Android 4.1 за някои от своите смартфони Xperia, скоро след като първите потребители в Холандия започнаха да го получават. Първи ще достигне до Xperia T и Xperia V, а през следващия месец ще ги последва Xperia TX. Софтуерното обновяване ще добави към телефоните не само Android 4.1 Jelly Bean, но и редица нови и подобрени функции на Sony. За начало мултимедийните приложения WALKMAN, Album и Movies са обновени с улеснен достъп до съдържанието - музика, снимки и видео, и разбира се, включват някои от знаковите графични и аудиотехнологии на компанията.

Добавени са повече възможности за персонализация с обновен начален екран с до 7 страници и начин за работа с уиджети (вече могат да променят формата си автоматично), приложения и бързи връзки. Осигурени са нови опции за организиране на приложения и търсене сред тях, а в софтуера на камерата е включен по-интуитивен интерфейс с повече начини за контрол на функциите. Разбира се, не е пропусната технологията Google Now за по-удобно търсене и представяне на информация.

http://blogs.sonymobile.com/2013/02/07/kicking-off-sony-software-upgrade-including-uplift-to-jelly-bean-android-4-1-for-2012-xperia-smartphones/