Спомняме си за Стив Джобс

Спомняме си за Стив Джобс
Днес се навърша година от смъртта на Стив Джобс. На 5 октомври отбелязваме и Международния ден на учителите. По свой начин Джобс също беше учител, който ни научи, че с технологиите можем да работим по един по-различен и забавен начин, че те са тук, за да ни помагат и да направят живота ни по-лесен. Показа ни силата на човешкия дух и доказа, че американската мечта съществува - като сирак с емигрантски корени с постоянство и много труд успя да стане един от най-влиятелните хора не само в Щатите, но и в целия свят. И го промени.

Тук може да видите и послание от Apple:
http://www.apple.com

 • Гейтс на практика се пенсионира рано рано и се отдаде на семейството и благотворителността. Стив нямаше щастието да доживее този миг. Не искам точно в тази тема да коментирам какво става с милиардите на Гейтс фондацията, но доста понамирисва оттам ако си чувал за термина NWO.
  Nistel
 • Стив беше гений както Бил Гейс, но единия си живей с милярдите и се е отдал на благотворителност а другия е в. ... жалко че не помисли за себе си.:(
  Beчния
 • Прав ви нистел, но тук хората в този форум са толкоз глупави, че надали могат да осъзнаят това което си написал..... Такъв коментар като твоят се среща на 2-3 месеца в този детски форум.
  Victormihov
 • Какво са съсипали по всички параметри имат над 100% ръст. Всичко им расте в геометрична прогресия .. точно както и пада нивото на компетентност в този форум. Един от най-ценните съвети, който Стив е дал на Тим Кук е бил - "никога не си задавайте въпроса какво би направил Стив". За съжаление не съм сигурен, че към момента той се изпълнява. Има много изявени лидери в тази компания и от тяхното разбирателство зависи бъдещето на компанията в по-далечно бъдеще. В близко бъдеще невероятните темпове на растеж са почти гарантирани. Дори една година след смъртта му сякаш се усеща невидимото му присъствие. Уникален технологичен лидер и човек, който ще остане завинаги в историята.
  Nistel
 • Напротив: "My job is not to be easy on people..." :)
  drkalo
 • Това какво означава.........
  Ozy123
 • [Quote]като сирак с[B] емигрантски корени[/B][/Quote] Ами то само индианците там не са с емигрантски корени;)
  rado243