Spotify изпитва проблеми в глобален мащаб (обновено)

Spotify изпитва проблеми в глобален мащаб (обновено)

Популярната услуга за стрийминг на музика Spotify изпитва проблеми в работата си на много места по света, включително и в България. Приложението на услугата може да се ползва за разглеждане на предлаганото съдържание, но не е възможно да се слуша каквото и да било. Интеграцията с Facebook също не работи.

Според сайта Downdetector проблемите са започнали малко преди 15 часа. Spotify посочва в Twitter, че е наясно с потребителските оплаквания и проучва на какво се дължат, но засега няма повече информация. Не е ясно и кога проблемите ще бъдат отстранени, за да може услугата да започне да функционира нормално.


Ново (16:20)

Услугата заработи и вече може да се ползва за стрийминг на музика. Съобщенията на потребителите в Downdetector показват, че работата на Spotify е била възстановена на много места по света.

Ново (20:10)

Замлъкването на Spotify най-вероятно е свързано с изтекъл TLS сертификат, а с след подновяването му работата на услугата е била възстановена веднага.

 • При мен нямаше проблем , цял ден си работи... ютуб мюзика :lol: 8-)
  AVKansazov
 • Съгласен съм с теб! Но в моменти като тоя с блокирането на споти, тидал върши перфектна работа, особено като съм си прехвърлил всички плейлисти в него. Ииии още нещо много важно, намерих начин да блокирам криско-дриско и компания! https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/360003713537-Block-Content
  Въпреки блокирането обаче мутрите на долните чалгари продължават да ми излизат. :lol:
  Tidal e за мнооого краен случай!!!
  Вито
 • Към три и нещо не работеше при мен. Пишеше няма връзка със сървъра. Добре, че Виваком дал Тидал. :D
  Сега работи.
  Тайдъл не става за нищо. Музиката е с по-високо качество (master), но алгоритмите му са кошмарни. Да не говорим за ужасния интерфейс, където 50% от основния таб е покрит с реклами на скорошни релийзи на Поли Генова, Любо Киров, Михаела Филева, Графа... ох, спирам, че ако продължа, ще повърна :mrgreen:
  monster789
 • Явно не при всички е работело...
  Вито
 • Просто случайно слушах в този час и знам, че работеше :)
  Боби13
 • Не знам как е било в 15 часа, но в 18.40 ч. при мен работи😉.
  gog88
 • Към три и нещо не работеше при мен. Пишеше няма връзка със сървъра. Добре, че Виваком дал Тидал. :D
  Сега работи.
  Вито
 • Работеше и в 15.00 ч, работи и сега :)
  Боби13
 • Работеше и в 15.00 ч, работи и сега :)
  Боби13