Supercell обяви разработката на три нови Clash игри

Supercell обяви разработката на три нови Clash игри

Финландската компания Supercell, която познаваме с мобилните игри Clash of Clans и Clash Royale, обяви, че работи по три нови заглавия в тази споделена вселена. Те ще включват познатите герои, но ще предложат коренно различен геймплей, така че играчите ще открият нови преживявания.

Засега разработването на игрите се намира в начален етап и няма гаранции, че те ще бъдат завършени, защото има голяма вероятност някои от тях да бъдат отменени. Трите заглавия се разработват от различни екипи и работата по тях няма да се отрази по никакъв начин на Clash of Clans и Clash Royale.

Игрите включват Clash Quest (походова тактическа приключенска игра), Clash Mini (виртуална настолна игра) и Clash Heroes, която е кооперативна ролева игра на базата на Unreal Engine. Ако имате интерес да изпробвате някоя от тях можете да се запишете в сайта clash.com, а ако игрите бъдат налични във вашата страна ще бъдете уведомени, за да се включите.

Имайте предвид, че бета версиите често са ограничени до определени региони, така че може да мине време преди да са достъпни на всякъде. Както споменахме има голяма вероятност и част от заглавията да не достигнат до финално издание.

Източник: Supercell