Телефонът с проектор Samsung Galaxy Beam само от VIVACOM

Телефонът с проектор Samsung Galaxy Beam само от VIVACOM
От началото на следващата седмица на българския пазар, ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM, ще се появи смартфонът Samsung Galaxy Beam. Характерно за иновативното устройство е неговият вграден проектор, който може да възпроизвежда изображение с диагонал до 50" на разстояние до два метра. Благодарение на това потребителите лесно ще споделят снимки, видео или друго съдържание, проектирайки го от телефона върху стени, тавани или други повърхности.

Samsung Galaxy Beam работи с Android 2.3 Gingerbread и разчита на двуядрен процесор с работна честота 1GHz. Разполага още с 8 GB вградена памет, 768 MB RAM, слот за допълнителна памет до 32 GB, батерия от 2000 mAh, 4" дисплей и 5 MP камера с LED светкавица. Поддържа и стандарта HSDPA 14.4 Mbps за бързо изтегляне на данни през мобилната мрежа. Цената на устройството е 29,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор и в комбинация с тарифен план MegaCall XL.

 • [Quote][Quote][Quote] Цената на устройството е 29,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор и в комбинация с тарифен план MegaCall XL ( 99,80 лв. на месец).[/Quote] Страхотна цена, задължително трябва всички да се възползваме от поредната невероятна оферта от най-добрия оператор :) [/Quote]А-а, на ти сега 2-год. договор. (cyber)[/Quote] А, мерси : ) На безсрочен съм и така като гледам скоро няма да подписвам нищо, ще пропусна "евтините" телефони да има за останалите ;)
  SwollenMembers
 • [Quote][Quote] Цената на устройството е 29,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор и в комбинация с тарифен план MegaCall XL ( 99,80 лв. на месец).[/Quote] Страхотна цена, задължително трябва всички да се възползваме от поредната невероятна оферта от най-добрия оператор :) [/Quote]А-а, на ти сега 2-год. договор. (cyber)
  Sage
 • [Quote]Така е. Не очаквам обаче пробив в цените точно от бтк. Всъщност от тях само завишения, преди време подобни оферти бяха с 50лв. абонамент, сега вече с двойно по - скъп. [/Quote] Възможно е да се предлага на същата цена и с тарифен план 50 лв. , но просто го промотират с този от 100 лв. Както и да е - по-интересното в случая е, дали този проектор ще става за нещо реално или е просто маркетингов трик.
  SwollenMembers
 • [Quote]Офертите и на трите оператора са еднакво неадекватни. Даже някои модели се предлагат на напълно еднакви условия до последната стотинка, което е най-плашещото в случая.[/Quote] Така е. Не очаквам обаче пробив в цените точно от бтк. Всъщност от тях само завишения, преди време подобни оферти бяха с 50лв. абонамент, сега вече с двойно по - скъп.
  vladovn
 • [Quote][B]Аз ли не съм добре или ти? Форума не пише ли на кого отговарям в темата? Някъде да съм ти писал в тази тема?[/B] [/Quote] Извинявай, явно грешката е моя. Не знам защо съм го видял, че е адресирано към мен [Quote][Quote]Цената е абсолютно НЕадекватна, откъдето и да я гледаш![/Quote] Мисля, че е адекватна на офертите които имаме и от останалите оператори.[/Quote] Офертите и на трите оператора са еднакво неадекватни. Даже някои модели се предлагат на напълно еднакви условия до последната стотинка, което е най-плашещото в случая.
  SwollenMembers
 • [Quote]Тема: Re: Телефонът с проектор Samsung Galaxy Beam само от VIVACOM Автор: SwollenMembers Публикувано: 21.06.2012 18:43 Не се изказвай неподготвен, гледам модератор си - прегледай предишните ми постове и тогава ми говори какво си спомняш и какво не. [/Quote] [B]Аз ли не съм добре или ти? Форума не пише ли на кого отговарям в темата? Някъде да съм ти писал в тази тема?[/B] [Quote]Т.е. в темата трябва да останат твойте постове с твойто мнение по въпроса, че офертата на виваком е добра, а останалите постове да бъдат изтрити ? Интересно ?![/Quote] Всъщност щях да трия моите постове, като несвързани с темата. От къде пък измисли, че ще трия другите и въобще как ти дойде на ум да ми приписваш работи които не съм вършил? [Quote]Цената е абсолютно НЕадекватна, откъдето и да я гледаш![/Quote] Мисля, че е адекватна на офертите които имаме и от останалите оператори.
  vladovn
 • [Quote]Не си спомням да си коментирал така за мобилтел, странно е изведнъж така да се възмутиш от офертата на бтк. Странни работи забелязва човек, когато редовно чете форума. [/Quote] Не се изказвай неподготвен, гледам модератор си - прегледай предишните ми постове и тогава ми говори какво си спомняш и какво не. [Quote]Защо да няма нужда? По - добре да не сравняваме между офертите, така ли?[/Quote] Не, не е така. Ако направиш гореспоменатото, ще видиш че точно аз в една от темите (мисля че за Galaxy S III) в един пост правя едно доста голямо сравнение на офери за няколко модела телефона между 3-те наши мобилни оператора + vodafone UK [Quote]Така ли иначе, цената е нормална за БГ, абсолютно адекватна на фона на конкуренцията.[/Quote] Цената е абсолютно НЕадекватна, откъдето и да я гледаш! [Quote]По - добре да спрем с офф-топика до тук, че после ще трябва повече да трия.[/Quote] Т.е. в темата трябва да останат твойте постове с твойто мнение по въпроса, че офертата на виваком е добра, а останалите постове да бъдат изтрити ? Интересно ?!
  SwollenMembers
 • По - добре да спрем с офф-топика до тук, че после ще трябва повече да трия. Така ли иначе, цената е нормална за БГ, абсолютно адекватна на фона на конкуренцията. Сега остава някой да каже и колко часа живот има лампата, загрява ли се корпуса от нея, колко държи батерията в режим на проектиране?
  vladovn
 • Олелеее, каква съблазнителна цена! :):) Определено ще се възползвам от офертата! Съветвам ви и вие да направите същото! Колко му е (29,90+99,80)*24 ? :D
  Monstter
 • И аз не съм забелязал "Премиума" да се възмущава някъде от безумните оферти на Мтел за телефони с договор, както тук се "възмущава" от бтк. Дали е пристрастен, как мислите? Това е риторичен въпрос, разбира се :D
  milen888
 • Защо да няма нужда? По - добре да не сравняваме между офертите, така ли? Не си спомням да си коментирал така за мобилтел, странно е изведнъж така да се възмутиш от офертата на бтк. Странни работи забелязва човек, когато редовно чете форума.
  vladovn
 • [Quote]Ами не е ли третия по-големина оператор?[/Quote] Като пазарен дял при мобилните абонати - да. Но като телекомуникационен оператор са гигант и не виждам повод да ги съжаляваме, че били много малки.
  SwollenMembers
 • Ами не е ли третия по-големина оператор?
  NickRey
 • [Quote]Странно, защо мобилтел има почти същата оферта? http://www.mtel.bg/telefoni/mc/device/ma/index/device/2166 Защо най - големия оператор в БГ не подарява телефоните при план за 99лв, а искате от най - малкия да го прави?[/Quote] Защото новината/рекламата в сайта е за Виваком. Подобните новини за останалите два оператора коментирам по същия начин. Не виждам къде е проблемът ? Пък и не мисля, че Виваком могат да бъдат наречени най-малък оператор ...
  SwollenMembers
 • Въобще няма нужда да споменаваме Мобилтел. Говориме за Виваком, аз изисквам ВСИЧКИ оператори да го правят. Тук е коментира Виваком. Но е смешно как е написано, все едно е ултра евтино, а не е.
  Мартин Иванов
 • Странно, защо мобилтел има почти същата оферта? http://www.mtel.bg/telefoni/mc/device/ma/index/device/2166 Защо най - големия оператор в БГ не подарява телефоните при план за 99лв, а искате от най - малкия да го прави?
  vladovn
 • Изключително атрактивна оферта! Нямам търпение да подпиша двугодишен 100-левов договор. УНИКАЛНА ОФЕРТА! Актуален смартфон на ниска цена! БЪРЗО ВСИЧКИ КЪМ ВИВАКОМ! за 100 лева тоя телефон трябва да се подарява.
  Мартин Иванов