Телефоните на Realme влизат в Европа

Телефоните на Realme влизат в Европа

Китайските производители на смартфони продължават експанзията си в Европа с навлизането на устройствата с марката Realme. Продажбите им в Обединеното кралство и континентална Европа започват на 5 юни, когато ще може да се закупи моделът Realme 3 Pro. Като цяло марката е за Oppo каквото е и Honor за Huawei – бюджетна серия, която включва сравнително мощни устройства на ниска цена за по-младите потребители.

Телефоните Realme използват интерфейса на Oppo ColorOS и включват бързи зарядни устройства с технологията VOOC на Oppo. Що се отнася до Realme 3 Pro, устройството предлага чипсет Snapdragon 710, 4GB RAM, 64GB и батерия с капацитет 4045 mAh, която се зарежда бързо при 20W. Откриваме още и 6.3" FHD+ дисплей със стъкло Corning Glass 5 и капковидно изрязване за предната 25MP камера.

Основната камера разчита на 16МР сензор (f/1.7), който е допълнен от 5МР (f/2.4) сензор за отчитане на дълбочина. Камерата може да записва клипове при 960fps (720p) и дори е способна да създава 64MР снимки чрез комбиниране на множество 16МР кадри. Добавен е и нощен режим. Realme 3 Pro ще се продава в синьо и виолетово на цена 199 евро за версията с 4GB/64GB памет и 249 евро за тази с 6GB/128GB. Продажбите започват на 5 юни на Realme.com.

Оферти на деня