Telenor първи пуска достъпния Huawei P smart 2021

Telenor първи пуска достъпния Huawei P smart 2021

Telenor обяви, че първа от мобилните оператори в България ще предложи на своите клиенти достъпния смартфон Huawei P smart 2021. Устройството ще е налично онлайн и в търговската мрежа на телекома.

Моделът предлага 6.67" FHD+ (2400x1080) дисплей, осемядрен процесор Kirin 710A, 4GB RAM и 128GB разширяема памет. Батерията е с капацитет 5000mAh и поддържа технология за бързо зареждане при 22.5 WHuawei P smart 2021 включва четворна камера с 48MP главен сензор, 8MP с ултраширокоъгълна леща, 2MP за боке ефекти и 2MP за макроснимки. Предната камера е с резолюция 8MP. Смартфонът има и странично разположен сензор за отпечатъци.

Telenor предлага Huawei P smart 2021 на цена от 219.99 лв. в брой или на лизинг срещу 11.99 лв. на месец с план Тотал+ 30.99.

 • Имах Хуавей Р30 про, това беше най-гладко работещия смартфон, който съм имал. Сега съм с Note 20 ultra заради писалката и по големия екран но хуавея е нива над самсунга.
  matey
 • Тия правят един и същи телефон от 2 години като само му орязват разни работи. P Smart Pro 2019 е същият, ама с изкачаща камерка и 6 гигабайта рам. P Smart 2020 e същият, ама с NFC. За тия пари мисля, ме Motorola Moto G Plus е най-доброто, което може да се вземе. Не че не са всичките отвратителни кютюци.
  ipolit
 • Голяма новина, ей! То никой не я иска тая жълта крадлива марка, ама за 300лв хонорар са говотви на всичко булгаристанските дрсакачи. Че пуснаха ковида и мрат хора - няма значение. Кажи си честно - Кой жълтурко ти го...промени мнението изцяло?
  YoungGuy
 • Голяма новина, ей! То никой не я иска тая жълта крадлива марка, ама за 300лв хонорар са говотви на всичко булгаристанските дрсакачи. Че пуснаха ковида и мрат хора - няма значение. Появили се тема за Huawei ( другите Китайчетата не закача ) изпълзява от дупката ! Излива цялата помия, която е натрупал и пак се скрива от коронавируса ! Често в бързината допуска правописни грешки :)
  Боби13
 • Ти с тоя Ковид,и тия китайци трепиш рибата пич :) Не ти ли омръзна вече,не знам...
  pretorianec
 • Голяма новина, ей! То никой не я иска тая жълта крадлива марка, ама за 300лв хонорар са говотви на всичко булгаристанските дрсакачи. Че пуснаха ковида и мрат хора - няма значение.
  strikercho