Тези изцяло безжични слушалки на Razer обещават звук с минимално забавяне

Тези изцяло безжични слушалки на Razer обещават звук с минимално забавяне

Познатата на геймърите компания Razer обяви нови изцяло безжични слушалки, които обещават да се справят с най-неприятния аспект от ползването на такъв аксесоар - забавянето на звука. Моделът Razer Hammerhead True Wireless ползва модифицирана технология за връзка чрез Bluetooth 5.0, която осигурява ултра ниска латентност на сигнала - до едва 60 ms при ползване на специалния геймърски режим.

Слушалките са с форма, напомняща на AirPods, и включват 13 мм говорители, покриващи честотен диапазон 20-20kHz за възпроизвеждане на по-широка звукова картина. Добавената в тях батерия осигурява 3 часа на автономна работа, което не е много, но калъфът за носене може да ги зареди още четири пъти, така че общото време на работа достига 15 часа.

Razer е осигурила и мобилно приложение за конфигуриране на различни аспекти от работата на слушалките като промяна на гласа на гласови съобщения и ръководство за ползване на управлението чрез жестове. Слушалките ще се продават от 29 октомври на цена 100 долара (САЩ) или 120 евро (Европа).

Източник: Razer

Оферти на деня

  • 100 долара, 120 евро или 300 лева, в какво да платя предварителната поръчка?
    HTCu