TomTom ще пусне навигационно приложение за Android

TomTom ще пусне навигационно приложение за Android
Подробната навигация на Google може и да е най-популярното навигационно приложение за Android, но все още е достъпно официално в малко страни, а освен това изисква и връзка с интернет, за да работи (макар че има и възможност за кеширане). Въпреки това компании като Garmin и TomTom все още имат какво да предложат. Макар и услугите им да са платени, те понякога дават по-добро позициониране и предлагат някои допълнителни и полезни за потребителите услуги. В този ред на мисли от TomTom съобщиха, че вече работят по приложение за Android, и намекнаха, че можем да го видим през лятото - логично, защото тогава пътуваме повече и когато сме на непознати места, често имамe нужда от напътствия. Приложението на TomTom за iPhone се радва на сериозен успех въпреки цената от 59,99 долара, така че ще е интересно да видим дали потребителите на Android също ще го оценят.

 • Не, не, ти не си наред с главата! Как може да си позволяваш подобни коментари? Иначе по-добър и лесен интерфейс от томтом не съм виждал, пътувал съм доста в европа и съм повече от доволен и в БГ когато ми се е наложило, никога не съм срещал проблем.
  mr_j
 • Ако става въпрос за телефон с Андроид, може и да си прав за айГо, че е най-добър за България, но и те нямат все още версия с HD резолюция. Но ако говорим за GPS устройство, то Гармин токова е с най-добрите карти, защото се правят от българин, а именно Сабин Коларов.
  nakovk
 • Преди година мой познат ходи до Англия за кола и ползва една навигация"Престижио" на която бе качил няколко навигации и неговия извод бе: 1-за Англия-том-том 2-за Европа-ай гоо и навигон 3-за Балканите:D- Гармин Извода му бе,че няма най добра универсална,а има най добра за определения географски район ;) Според мен това важи и за тилирифоните:D То май за това Гармин искат(или са) купят Навигон Аз на телИфона съм сложил айго и навигон,едната позиционира по добре а другата има по подробни карти(малки селца с имената и номерата на улиците);)
  rado243
 • Ти не си в ред с главата. За България по-добро към момента от айГо нЕма. :P И като интерфейс, и като карти.
  fintaraBG