Това ли е следващият iPod touch?

Това ли е следващият iPod touch?
След снимките на панела на следващия iPod nano, който очакваме да разполага с камера, дойде ред и на следващия iPod touch. Ако изображенията, които се появиха, са истински, при следващия модел на плеъра хардуерният бутон за връщане в началото ще бъде заменен със сензорен бутон. Подобна промяна може би не е изненадваща, тъй като Стив Джобс е известен с неприязънта си към бутоните. Освен това следващият iPod touch се очаква да има и алуминиев заден панел. Явно от Apple не са много доволни от стъкленото покритие на корпуса на iPhone 4, което иначе изглежда чудесно, но е доста уязвимо. Според информацията, която придружава снимките, можем да очакваме и значително увеличение на паметта до 128 GB, както и добавяне на втора камера. Засега няма информация дали резолюцията на основната камера на плеъра ще бъде подобрена при следващото му превъплъщение. Разбира се, съмненията в истинността на снимките остават.

http://www.crunchgear.com/2011/04/05/potentially-leaked-ipod-touch-has-capacitive-home-button/


Втора употреба с гаранция

  • Unibody конструкцията на iPod Touch е от неръждаема стомана. Алуминият е приблизително 3 пъти по-лек от от неръждаемата стомана.
    A4i
  • каква стомана? ipod touch тежи точно 101 грама
    strk
  • Дизайна си е добър, само да заменят стоманата с алуминии, че това чудо е тежичко.
    A4i
  • Съгласен съм с първия коментар.
    MetalPower
  • " както и добавяне на камера за работа с функцията FaceTime" ipod touch има 2 камери и в момента, които могат да се ползват за FaceTime.
    strk
  • Мале, какви ИДИОТИ пишат в този форум! Във всеки голям блог ви обясняват как ако сложат този дизайн, ще се излиза от всяко приложение и игра прекалено лесно, както и че това е разновидност на 4-тата генерация, а някой ****** тук решил да се прави на голям разбирач и да критикува ДИЗАЙН (тема, при якото няма факти).
    keyone