Това може да са снимки на приложението Google Maps за iOS 6

Това може да са снимки на приложението Google Maps за iOS 6
Вече почти няма съмнение, че Google подготвят приложение за достъп до Google Maps за iOS 6, но все още не знаем кога то ще достигне до потребителите. Според неофициални източници то ще бъде готово преди края на годината, но междувременно в интернет се появиха снимки на някои от елементите в интерфейса му. Те обаче не са особено информативни, така че не можем да направим някакви особени заключения от тях, а и, както ще видите и сами, не са съвсем на фокус.

Според Бен Гилдс, който е автор на софтуер от Сан Франциско, приложението ще използва векторни карти и ще позволява завъртането с мултитъч жест (чрез два пръста). Тъй като изтеклите снимки не са много полезни, от Cult of Mac са конструирали цял екран, базиран на тях, който също публикуваме. Имайте предвид, че интерфейсът на Google Maps за iOS може и да не изглежда така в крайна сметка.

http://benguild.com/post/33553036078/leaked-screenshots-of-native-google-maps-alpha-for

 • Апле направиха огромна услуга на Гугъл с тези карти... Сега могат да си вкарат и реклами в приложението...
  KOBRETI
 • Съгласен съм. Именно затова новината е важна ..
  Nistel
 • Ето Google идва на помощ и ще ви избави от iглупостта на Apple да пуска недовършено приложение. :D
  mchalakov
 • Защо да е безполезна. След скандала Mapgate новината за Google Maps за iOS е важна новина. Сега за първи път има скрийнове и това е първото доказателство, че такава програма се прави вмомента. Един път от Google отрекоха. Значи признавате, че Mapgate е измислен скандал както повечето от скандалите при пускането на всяко ново iOS устройство ;)
  Nistel
 • Не се вкарвай във филми, де :) за която и да е ОС, „новината” е абсолютно безсмислена! А тъпия форум да вземат да го оправят, че ми писва да пиша по 2 пъти едно мнение!
  fintaraBG
 • Не е по-безполезна от поста ти. Не мога да разбера като сте коне с капаци и не ви интересува нищо друго освен една ОС защо се хабите да пишете по теми свързани с други ОС?
  Nistel