Това са първите рендъри на Google Pixel 4a

Това са първите рендъри на Google Pixel 4a

През май Google представи смартфоните от среден клас Pixel 3a и 3a XL, а през първото полугодие на следващата година може да видим по-евтин вариант и на Pixel 4. Благодарение на 91mobiles и лийкъра @OnLeaks разполагаме и с рендъри на бъдещия Pixel 4a, който изглежда ще е първият модел на компанията с отвор в екрана за селфи камерата. Очаква се екранът да е плосък и с диагонал 5.7 или 5.8 инча със сравнително дебели странични рамки.

Препоръчани оферти

Гърбът е с матово покритие, а на него откриваме квадратна секция с основната камера, която в случая включва само един сензор, и четец на пръстови отпечатъци. По информация на @Onleaks обаче е доста вероятно камерата да не е единична. Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване са разположени отдясно на конструкцията. В горната част на корпуса е наличен 3.5 мм жак за слушалки, а в долната са поставени USB Type-C порт и отвори за високоговорителя.

Доста е вероятно Google да представи Pixel 4a и 4a XL по време на конференцията си за разработчици Google I/O през пролетта на 2020. Сред очакваните параметри на смартфоните са чипсет Snapdragon 730/765, поне 4GB RAM и минимум 64GB памет за файлове.

Източник: 91mobiles

  • Надявам се да има и разновидност с шест GB RAM.
    Wishmak3r
  • Това са добри новини. И дано повече търговци у нас се наканят да предлагат телефоните Пиксел...
    scenic