Това все пак е Motorola X Phone

Това все пак е Motorola X Phone
Слуховете за устройство с кодовото име Motorola X Phone, което се разработва под ръководството на Google не са от вчера, но досега то убягваше на камерите. Или поне така си мислехме. Оказва се, че преди дни в интернет все пак са се появили първите кадри на смартфона и ние дори ги публикувахме в сайта като показващи неизвестен смартфон на Motorola. Според информация от източници на сайта Android and Me става дума за ранен прототип на устройството, което трябва да се появи на пазара през лятото - вероятно в края на юли.

Междувременно външния вид на смартфона е бил променен леко, но се уточнява, че задния панел ще изглежда по същия начин. Интересно е, че логото на Motorola ще действа като сензорен бутон и дори ще позволява изпълнението на различни команди - не изключено да стартира система за гласови команди или нова технология за интеракция, по каквато се говори, че Motorola работи.

Сайта пише, че стратегията на Google не включва използването на някакви високопроизводителни компоненти в устройствата от серията X Phone, а вместо това се цели към създаването на изключително достъпни смартфони на цена 200 долара или по-малко, които да могат да се свържат с ново портфолио от аксесоари, които компанията възнамерява да пусне по-късно през годината. Сред тях са Google Glass и Google Watch, но очакваме да има и други. Не е изключено премиерата на устройството да бъде по време на конференцията Google I/O в средата на май.

http://androidandme.com/2013/03/smartphones-2/this-is-the-motorla-x-phone-and-its-going-to-level-the-playing-field/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • На първо четене звучи революционно, обаче: като изберат цвят, размер на RAM и вътрешна памет, Не ми звучи като нищо революционно и различно. Аз под персонализация разбирам и дисплей, и процесор, батерия, а иначе си е горе-долу като сега. Цветът определено и сега може да си го избираш(woo) Вградената памет също. Тапетите без коментар:D А и приложенията също - има си маркет за целта и всеки и сега може да си избере какво да ползва
    mkpetrov
  • Motorola X Phone Google ще позволи на потребителите да избират техническите характеристики на своя телефон - http://www.androidbg.com/With-Motorola-X-Phone-Google-will-allow-users-to-choose-the-technical-features-of-your-phone
    sirgeorge
  • Да сега погледнах пак снимката и тъкмо щях да напиша същото (yes)
    AVKansazov
  • Всъщност отдолу е стоков Андроид UI с уиджет на Моторола. :P Между другото ако ви харесва уиджета с прогнозата за времето може да си дръпнете този от маркета - https://play.google.com/store/apps/details?id=factory.widgets.bubbledigitalweatherclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImZhY3Rvcnkud2lkZ2V0cy5idWJibGVkaWdpdGFsd2VhdGhlcmNsb2NrIl0. ;)
    sirgeorge
  • Моторола може и да е собственост на Гугъл но марката си остава. Защо на Нексъс 4 пише LG а не Гугъл?Това не е завършена версия - финала сигурно ще е с 5-ца а тя още не е готова и затова ползват фирмения. [Quote]който щял да бъде нещо "невиждано" ... нещо уникално.. с огъваем дисплей и прочее...[/Quote] ами те нищо не са обявили това са си слухове."Невижданото" го пазят за премиерата ;) няма да ти го издадат сега я.
    AVKansazov
  • Нещо не ми прилича много на гугъл-ско творение дажe и скина на Motorola си е на него т.е. не е чист Android
    GSMaster
  • сериозно ?това ли ще бъде телефона,който щял да бъде нещо \"невиждано\" ... нещо уникално.. с огъваем дисплей и прочее... ако това е X phone ..гугъл може да си режат вените
    alskaranne