Умният часовник на Louis Vuitton вече с чипсет Snapdragon Wear 3100

Луксозните умни часовници все още имат своята клиентела, която е готова да плати високата цена, за да носи свързана джаджа с любимата си марка. От лятото на 2017 Louis Vuitton също предлага такова устройство на име Tambour Horizon и компанията явно е готова да обнови неговия хардуер.

Може да ви е интересно

Часовникът с Wear OS влиза в новата година с новия процесор Snapdragon Wear 3100, който би трябвало да подобри производителността и живота на батерията, така че потребителите вече могат да получат пълен ден на автономност с всички включени екстри или до 5 дни на работа в режим за пестене на енергия, който показва само времето. Джаджата е получила дисплей с подобрена резолюция, а освен това е снабдена с нов 24-часов пръстен с индикатор за деня и нощта.

Този пръстен остава видим дори когато часовникът е в ambient режим, което се дължи на подобренията в Snapdragon Wear 3100. Новото устройство ще се предлага в досегашните цветове и варианти плюс нова версия в керамично бяло. Засега няма подробности за цената, но вероятно тя ще бъде около тази на първото поколение, която стартира от 2490 долара.

Източник: Slashgear