Утре Sony ще представи смартфон с предна светкавица (обновена)

Утре Sony ще представи смартфон с предна светкавица (обновена)
Селфи снимките продължават да набират популярност и производителите се опитват да се възползват от това, за да предложат смартфони с подобрени възможности на предната камера. Acer вече има серия от смартфони с предна светкавица, която да помогне при заснемането на селфита, но по всичко личи, че към тях ще се присъедини и Sony.

Представянето на устройството вероятно ще се случи утре, а съществуването му беше подсказано от компанията в социалните мрежи с текст като See your #selfies in a whole new light ("Вижте селфитата си в напълно нова светлина"). Той е съпроводен от снимка на група хора и дата 8 юли.

Междувременно в интернет не закъсняха да се появят и първите снимки на очакваното устройство. Според информацията то ще се казва Xperia C3, а изображенията показват, че ще има голям отвор за предна камера и LED светкавица. Ясно е и че смартфонът ще има батерия с капацитет 2500mAh.

http://www.xperiablog.net/2014/07/07/here-are-the-first-pics-of-sonys-xperia-selfie-phone-with-front-flash/

Ново
Добавихме и видео, което показва предната камера в действие. Заснемането на селфи снимката става с почукване с пръст върху задния панел, а освен това на разположение има и интересно приложение за ретуширане на кадрите. Демонстрирана е и функция за използване на основната камера за селфи снимки чрез гласови указания, които насочват потребителя как да премести телефона, за да бъде в кадър.

 • По скоро виждам смисъл ако правиш видео разговор в тъмното или на лошо осветено място да ти осветява лицето.
  AVKansazov
 • (yes) е възможно, но при всички случаи ще има замижаване заради светлината. При всички случаи е от най-умните екстри (woo)
  Jul 72
 • светкавицата на Sony е soft LED, така че няма опасност от заслепяване
  chilko
 • +1 Като светне в тебе какво ще се получи - (woo) Умник дето е заслепен и със затворени очи 8)
  Jul 72
 • Както пише в статията и acer и китайски производители вече пуснаха такива модели. Жалко че е заради модата по селфитата .
  sgs_maniak
 • [Quote]Те това е върха на простотията !!![/Quote] А ако самсунг го пуснат за теб ще е върха на иновацията.Ама...
  AVKansazov
 • за hd видео не е нужна резолюция 13мр
  chilko
 • Китайците отдавна имат няколко телефона с 13 мп предна и задна камера. Лично аз съм за тази иновация защото скайп ще започне да поддържа хд видео разговори. Идеята за селфитата не е чак толкова нова. Не знам дали си спомняте първите телефони с камери отзад имаха метални пъпки за да се вижда какво ще заснемеш или пък въртящите камери на Самсунг, които снимаха отпред и отзад :)
  Scorpinox10
 • Явно не разбираш , че компаниите вървят по модата :) Това е модерно и ще го правят , като няма , за съжаление, Сони да са последните с подобна реализация :)
  Боби13
 • Не спират да се чудят с какво да зарадват идиотите :(woo) Следващият ход ще е основната камера да е предната, че окончателно да подобрят селфи-"експириънса". :P
  mkpetrov