В търсене на #perfect10

В търсене на #perfect10

Открай време човечеството се стреми към съвършенството и неуморно се опитва да го достигне по всевъзможни начини и във всяка една област на познанието. С вдъхновение от природата и от постиженията на цивилизацията се опитваме да нарисуваме перфектната картина; да композираме перфектната музика, която да изсвирим или да изпеем по перфектен начин; да изкачим върхове, които друг преди нас не е покорявал; да поставим нови рекорди и да счупим съществуващите; да разкрием нови светове като пионери;  да сме по-бързи, по-силни и да се издигнем по-високо; да сме първи, да сме най-добри, да почувстваме онова усещане за удовлетворение, което трудно може да се опише. Стремежът към съвършенство е част от всичко онова, което ни прави хора. Именно той ще бъде и във фокуса на нашата нова рубрика #perfect10, в която с подкрепата на Huawei през следващите седмици ще се опитаме да ви представим все неща, които заслужават тази най-висока оценка.

Започваме със селекция от продукти, която ще направи летните месеци по-приятни, ще ви позволи да се забавлявате повече и ще ви помогне да уловите по-ефектно приключенията си, за да има какво да споделяте по-късно.

Huawei AP08Q
За да не останат устройствата ви без енергия в най-неподходящия момент, в раницата ви трябва да има място за външна батерия. Huawei AP08Q е чудесен избор, защото предлага голям капацитет (10 000 mAh) в компактен и лек корпус, така че няма да ви тежи и ще може да зареди телефона ви напълно няколко пъти. Поддържа технология за бързо зареждане не само за зареждане на съвместимите устройства, но и за нейното зареждане и в момента може да се получи като подарък при покупката на Huawei P10 Plus.

Термален калъф Phoozy
Ако прекарвате повече време на открито през лятото, сигурно сте се сблъсквали със ситуации, в които слънчевата радиация е нагряла смартфона ви до изненадващи нива. Това може да се отрази значително на неговата работоспособност, а освен това не е добре за живота на батерията. Термалният калъф Phoozy се опитва да реши този проблем с технологии, които се ползват за космически костюми. Като цяло изолира от топлина и студ, отразява над 90% от радиацията, пази от удари и дори стои над водата, ако случайно го изпуснете в близкия воден басейн.

Huawei AP38
Ако през лятото ще разчитате повече на автомобила си, е добре да осигурите бърз начин за зареждане на своя смартфон. Huawei AP38 е логичният избор, ако имате смартфон на китайската компания, а в момента устройството идва като подарък при покупката на Huawei P10. Джаджата осигурява два USB порта – единият е стандартен (5V 1A), но вторият е много по-специален. Той поддържа различни технологии за бързо зареждане (5V 4,5A, 4,5V 5A, 9V 2A и 5V 2A), включително и SuperCharge на Huawei, така че ще зареждате телефона си много по-бързо.

GoPro HERO5 Black
За запечатването на по-екстремните летни приключения ще ви помогне екшън камера. HERO5 Black е водоустойчива без калъф на дълбочина до 10 метра, осигурява подобрена видео стабилизация, предлага 2” сензорен дисплей и може да се управлява чрез прости гласови команди. Камерата снима 4K видео и 12МР снимки (включително RAW за последваща редакция) и предлага екстри като прецизен контрол на експозицията, запис на стерео звук и GPS за точно позициониране на заснетото. На разположение е и обширна екосистема от аксесоари.

Huawei AF14
За всички фенове на селфи снимките, но не само за тях, е Huawei AF14, който вече успя да ни спечели със своята мултифункционалност. Устройството се предлага в лятната кампания като подарък към Huawei P10 lite и може да се използва по много различни начини, които ще подобрят качеството на вашите снимки и видео. Има компактна форма, за да намери място във всяка раница, и освен като селфи стик, който се активира чрез специален бутон, може да се ползва и като трипод за заснемането на впечатляващи клипове или снимки.