Възстановяването на фабричните настройки на iOS 8 трие файлове от iCloud

Възстановяването на фабричните настройки на iOS 8 трие файлове от iCloud
Проблемите с iOS 8 изглежда не са приключили, въпреки че Apple вече пусна и версия 8.0.2. Някои потребители са загубили файлове от iCloud, след като са използвали опцията за възстановяване на първоначалните настройки на телефона от iOS 8. Това се случва, въпреки че, преди да бъдат презаписани всички настройки, софтуерът изрично показва съобщение, което информира, че потребителските данни като файлове и друго съдържание няма да бъдат изтрити. Имайки предвид обаче случаите на изтрити файлове от iCloud, изглежда, че това може да се отнася само до файловете в паметта на устройството. Проблемите засягат основно файлове от iWorks, като част от тях не могат да бъдат възстановени по никакъв начин. Засега няма коментар от Apple по въпроса.

http://www.macrumors.com/2014/09/29/reset-all-settings-icloud-drive-bug/

 • http://www.iphones.ru/iNotes/381564 Нещо интересно знам че тук всички са къде къде по велики от Бил Гейтс (woo)
  Prasko1
 • На антуту и мантуту може ама на живо има голяма разлика и айфона работи супер бързо а самсунга си е пълен т**** --------- [B][i]mod edit: Употреба на вулгарен език и СПАМ по темите! БАН до 17.10.14г. @Ванката[/i][/B]
  Prasko1
 • [B][i]Защо всяка тема трябва да се превръща в бойно поле? Всеки път си задавам този въпрос. Как да изтрия или редактирам мнения, като цялата тема е за коша? Защо не пишете по темите като @Стефан? Влизат хората да разгледат сайта и форума, и какво да видят, или научат? Замислете се малко!!![/i][/B]
  Ванката
 • [Quote]Някой с айфон да ми каже - има ли многозадачна работа в шестицата, или няма?[/Quote] iOS 8 и Многозадачността. Има ли такова животно или отново това е бяла лястовица. До сега в iOS приложенията не можеха да работят във фонов режим. Макар да представиха нещо като мултитаскинг меню, на практика това е списък с последните отворени приложения и когато избереш някое от тях то се стартира отново и макар понякога да се пази информация до къде си стигнал преди, това не винаги е така и самото приложение не е работело. Сега в новта iOS, а именно 8-ма версия има реален режим на фонова работа на приложението. За съжаление това макар и стъпка в правилната посока е доста малка и доста неефективна. Самото приложение работи във фонов режим, но не колкото си иска, а точно определено време. За съжаление не мога да кажа колко е, понеже не помня, а и не съм разработвал на Objective C за iOS, но беше от порядъка на 5 минути мисля, ако помня добре. След това, приложението се спира. Въпреки, че то може да работи във фонов режим на практика няма гаранция, че при нужда от ресурси операционната система няма да го килне преждевременно, което при Android почти не се случва. Обикновено работещите във фонов режим сървиси са активни винаги и дори и да се окаже, че липсват ресурси по - скоро се освобождават критични неща и се пазят потребителските (за кратко време и в различни специфични ситуации). Отново подчертавам да се направи разлика между стоящите в RAM-а на Android \"отворени\" приложения и реално работещите в бекграунд режим, понеже има доста голяма разлика. Та, поради липсата на такъв мултитаскинг е много трудно да се реализират някои неща за iOS, като определен тип навигация и изчисляване на маршрути, както и специализирани приложения, които да работят. Този \"мултитаскинг\" е направен по - скоро да не ти се затваря приложението, когато ти звънне телефона или нещо подобно. Поради липсата на реална многозадачност, iPhone работи не особено по - различно макар и с 1 GB RAM. Въпреки това, най - вероятно в бъдеще това ще се промени и самата iOS най - после ще еволюира. Тогава сегашните играчки за по 2 бона ще си останат точно такива - играчки :)
  Стефан :)
 • Никой, не спи, просто се занимаваме така от време на време с вас, като ни доскучее. И от къде знаеш, че го нямам телефона, пуснаха го преди няколко седмици в Европа? Или просто ей така, да си пишеш мнение?
  Holon
 • Никой от тях не знае какво е това, че да ти каже :D (Има и изключения, които потвърждават правилото...)
  KOBRETI
 • Някой с айфон да ми каже - има ли многозадачна работа в шестицата, или няма?
  drimdiard
 • [Quote]За какви издънки говориш, само ти си знаеш? Айфоните се радват на невероятни продажби, това, че има тук 10 недоволни потребителя, не го прави лош телефон. [B]И не, плюса не се огъва.[/B] От високо боли като паднеш, само, ако паднеш. Тежка е царската корона, но това не е важно.[/Quote] А, извинете, явно просто сте спали и затова не сте се намесили досега в темата, и така се заблудих :D Като не се огъва, що не снимаш как го натискаш? А, извини ме, ти нямаш телефона :D
  KOBRETI
 • Не знаех, че има още наивни хора, които вярват на бенчмаркове при условие, че официално разобличиха компаниите да чийтват. Хората отдавна разбраха, че ядрата на процесора и високата рам памет не е гаранция за мазен телефон. Така че бъдете в крак с нещата ;)
  IPS_IPS
 • [Quote]И колкото и да се гърчите от завист, фактите са си факти... Скапания двуядрен процесор и мижавия 1 гигабайт рам....нали така беше [/Quote] Това, че се връзвате на приказките на измамниците от Купертино си е ваш проблем. На Антуту айфон 6 е пълна трагедия. А note 4 го стъпква отвсякъде (woo)
  Scorpinox10
 • Според мен, тряба да ти забранят да пишеш изобщо в този форум малумните си словоблудства! Къде са тези тези админи?
  mr_j
 • И колкото и да се гърчите от завист, фактите са си факти... Скапания двуядрен процесор и мижавия 1 гигабайт рам....нали така беше ;)
  Holon
 • [Quote]Тия боклуци ифони-мифони трябва да ги забранят вече. А феновете на фифоните да бъдат обявени за най-нискоинтелигентните същества на ниво под амебата. Ако бях iфен щях да се самоубия (woo)[/Quote] Така като гледам тия боклуци и с тези проблеми с iOS пак разбиват андроида. :) https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo
  BringMaster
 • Точно.
  Holon
 • Високото падане е само желанието на андроид хейтърите, но не и реалността. Каквито и проблеми да имат пак ще са на светлинни години от андроид недоразумението.
  IPS_IPS
 • За какви издънки говориш, само ти си знаеш? Айфоните се радват на невероятни продажби, това, че има тук 10 недоволни потребителя, не го прави лош телефон. И не, плюса не се огъва. От високо боли като паднеш, само, ако паднеш. Тежка е царската корона, но това не е важно.
  Holon
 • Taка де - като трие, трябва да трие всичко :D С 8.0 тотално се закопаха... Толкова проблеми не е характерно дори за тях. Винаги е имало по някаква голяма недомислица, но такова чудо като сега как успяха да сътворят, не знам. Хем хардуера - мек, хем софтуера - тухла... Проблемите са толкова сериозни, че дори иФеновете не се опитват да ги прикрият и омаловажат, както ставаше преди... При всички случаи, файловете иКлауд, ако не станат публични, ще бъдат самоизтрити :D От високо се пада лошо...
  KOBRETI