Вече можем да използваме PayPal и без банкова карта

Вече можем да използваме PayPal и без банкова карта
PayPal обяви, че в България вече е достъпна нова функция за захранване на сметка в популярната услуга за онлайн плащане, създадена в сътрудничество със словашката компания Trust Pay. Тя дава възможност за прехвърляне на пари от банкова сметка към акаунт в PayPal за плащания онлайн, без да е необходима каквато и да било банкова карта. Така много потребители, които искат да пазаруват от чужбина, могат да го направят, без да си вадят съвместима кредитна или дебитна карта.

PayPal функционира на 193 пазара и предлага висока сигурност, тъй като при покупка не се изисква финансова информация. Интересно е, че проучване на потребителското поведение е показало, че този начин на захранване ограничава импулсните покупки в сравнение с използването на кредитна карта, което едва ли е добра новина за банките.

https://www.paypal-topup.bg

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

 • PP няма бг или UK акаунти. Трансфер на пари между акаунти е възможен от години.
  vladovn
 • - А могат ли да се прехвърлят пари от една БГ акаунт в ПП към друг БГ такъв? :)
  Cawo
 • Днеска си прехвърлих парички по тази схема, курса на еврото беше 2.03 и до 1 час си бяха в сметката.
  Shuker
 • Тази услуга я има от поне няколко месеца. Още тогава разпращаха писма, който иска да я ползва. Уловката е посоката на трансфера. Само да слагаш пари в PayPal. Обратната не става. Минаваш си през картата, с комисионната и чакането 5-6 дни.
  StefiMo