Viber стана на 7 и по случая раздава подаръци за 7 милиона долара

Популярното приложение за комуникация Viber навърши 7 години и това се оказва добър повод да раздаде малко подаръци. Всъщност думата малко не описва добре предложението, защото общата стойност на подаръците е 7 милиона долара – те са различни и варират между Viber Out кредити на стойност 0,5 – 3 долара и кодове за безплатно изтегляне на някой от най-популярните платени стикери. За да се възползвате от предложението, трябва да последвате официалния чатбот на Viber на този адрес и след това да изпълните инструкциите.

В официалния блог на Rakuten Viber изпълнителният директор Джамел Агауа посочва, че от началото на съществуването си компанията винаги е поставяла на първо място личното пространство на потребителите и  досега е останала вярна на своите принципи да не продава личните данни на други страни. Според Агауа това отношение се е отплатило и е довело до ръст в потребителите – с 20% само за тази година, а приходите са се удвоили. Viber въвежда пълно криптиране на информацията през пролетта на миналата година и така никой друг (дори компанията) не може да получи достъп до съдържанието на потребителските разговори и чатове.

Източник: Viber

  • [Quote]Колко хубаво си беше в началото без стикери и простии, които наблъскаха в последствие, за да печелят пари.[/Quote]Точно така е, простотиите станаха прекалени и намерих изход от положението. Изтеглих и си инсталирах от [B]APKPure for Android[/B] една от първите версии на [B]Viber[/B] и забраних актуализирането на приложението.
    Nik_21
  • Колко хубаво си беше в началото без стикери и простии, които наблъскаха в последствие, за да печелят пари. Така и не си оправиха качеството на звука за толкова години все нещо куца.
    centur