Видео на Sony Xperia D6503 Sirius в действие

Видео на Sony Xperia D6503 Sirius в действие
Броени дни преди очакваната премиера по време на мобилния конгрес, в интернет се появи по-дълго видео, което показва смартфона Sony Xperia D6503 Sirius в действие. Устройството, което може да носи името Xperia Z2, работи с Android 4.4.2 и най-вероятно използва 5,2" дисплей с full HD резолюция в комбинация с четириядрен процесор Snapdragon 800. В софтуерно отношение Sony са подготвили много добавки, за които вече писахме - сред тях са опция за събуждане на телефона чрез потупване на екрана, автоматично набиране при вдигане на устройството до ухото и отказване на разговор чрез разтръскване.

Сред другите новости се забелязват поддръжка за извеждане на висококачествен звук през USB (това ще се хареса на аудиофилите, ползващи външен DAC) и съвместимост с шумозаглушаващи слушалки. При камерата също има нови допълнения и сред тях са запис на 4К видео, създаване на анимирани GIF изображения, Timeshift видео, режим за сканиране на документи в JPG/PDF и др.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • 4атър ти да знаеш за какво служи буквите \"ч\" и \"ъ\" на клавиатурата?Покрай тия смс-и забравихте да пишете нормално скоро с тия функции за писане с глас ще забравите и изобщо да пишете.
    AVKansazov
  • Аз също съм се насочил към продуктите на Сони. Но чакам нещо да ме впечатли. Като например хубава камера уж 20 мега пиксела но пак не снима добре. Уж 5 инчов дисплей пък лоши ъгли да видимост. Уж голяма батерия пък не стига до никъде. Дано този модел ме впечатли достатъчно да се хвана на 2 годишен лизинг :)
    AntonV70
  • Само дето ве4е целия свят е на мнение 4е софтуера на самсунг е наи- зле отвси4ки андроид производители и има нужда от сериозно обновяване ....както каза сам имено от 2 год не са си пипали софтуера...в вси4ки ревюта мейду самсунг и сони се казва 4е софтуера на самсунг е стар а на сонито е наи-из4истения при андроид производителите. Имах за около месец S4 и го продадох защото не е по моя вкус просто пак се варнах на Xperia-ta ...всеки има право на мнение но истината поне според мен е 4е да преди 2год самсунг бяха с перфектен софт без сериозни багове а на останалите призводители яко багваха но това да не промениш поне малко нещо за 2 години си е направо траги4но
    Deo777