Видео на Windows Phone 7 върху таблет BlackBerry PlayBook

Видео на Windows Phone 7 върху таблет BlackBerry PlayBook
Все още не е ясно дали не става дума за някаква шега или фалшификат с помощта на някакъв емулатор, но преди дни холандски потребител на YouTube публикува видео, което показва в действие платформата Windows Phone 7 върху таблета BlackBerry PlayBook. Както можете да се уверите сами, работата на софтуера като цяло е плавна, но се забелязва и леко засичане на места. Софтуерът, изглежда, е от Nokia Lumia, което се подсказва от цветовата гама и приложенията на Nokia. Засега не са известни повече подробности за проекта, но все още не сме сигурни за какво става дума и дали е реален или не.

 • WP 7 не поддържа двуядреното CPU в OMAP4430 на BlackBerry PlayBook.
  A4i
 • Смея да твърдя,ч е видеото е фейк. Има няколко момента, които го показват. Може и да греша, разбира се.
  keyone
 • И все пак са си квадрати. Връткайте си плавния дисплей нагоре-надолу и му се радвайте на квадратчетата :P останалото не ви трябва.
  AVKansazov
 • Остави ги, нека си живеят с лагавия Android.
  Wishmak3r
 • Тези квадрати са live, на тях получаваш доста актуална информация и пестят много място. Убедил съм се от личен опит. Не е задължително да са 7, може да поставиш колкото си искаш :)
  makeno
 • На таблет изглежда още по-неадекватно и нефункционално - 7 "иконки"/квадрата на такъв голям екран.:D Тотално разхищение на място. Да не говорим за липсата на всякакви таскбар-и, нотификейшън бар-и и т.н
  mkpetrov