VIVACOM предлага Honor Play с комплект аксесоари

VIVACOM предлага Honor Play с комплект аксесоари

VIVACOM обяви, че единствен от българските оператори ще предлага смартфона Honor Play, който вече е достъпен в магазините на компанията. Устройството е налично в черно и идва в специален комплект със слушалки, спортна бутилка и ринг холдър. Цената на Honor Play е 569.98 лв. в брой или 25.98 лв. на месец в комбинация с тарифен план Smart L+.

Смартфонът предлага 6.3" изрязан дисплей със съотношение 19.5:9 и резолюция 1080p, чипсет Kirin 970, 4GB RAM и 64GB памет за файлове. Батерията е с капацитет 3750 mAh. Откриваме още двойна основна камера с 16МР (f/2.2) и 2МР сензори, жак за слушалки, USB-C порт и сензор за отпечатъци. Honor Play се позиционира като геймърски телефон и това се дължи на технологията GPU Turbo, която обещава да осигури постоянна кадрова честота в поддържаните игри.

  • След 2-3 седмици официално ще го обяват, още сега може да се купи, но подготвят масирана рекламна кампания (с плакати на витрините и в магазините, обособени кътове с демонстрационни айфони и консултант, който да обяснява подробно за работата с телефона) и обучават персонала, който ще стои на обособените щандове.
    Воден-дух
  • Явно не посещаваш магазин на Виваком за да видиш, че се продават и айфони! Друг е въпроса дали са основен доставчик за България, но имат Айфони! В интерес на истината даже са на по-ниска цена от тези в А1 и Теленор, но не ме кефят като обслужване и предпочитам да съм без договор със срок за да преподписвам с тях и да си взема Айфон.
    mjoy383
  • И защо трябва да предлагат наЙфони? Кой въобще си купува тези ограничени телефони? Ти си поредното доказателство с неграмотния си правопис какви хора купуват/използват наЙфони.
    PoceH_BS