VIVACOM ще продава Huawei Honor 8 lite

VIVACOM ще продава Huawei Honor 8 lite

Преди почти месец писахме за модела Huawei P8 Lite (2017) и посочихме, че устройството ще се появи под различни имена на различните пазари. Оказва се, че телефонът ще се продава като P9 Lite (2017) (в Южна Америка), nova lite и дори като Honor 8 lite. Именно последното му превъплъщение ще достигне до българския пазар в началото на следващата седмица. Тогава телефонът ще се появи в магазините на VIVACOM на цена от 13,90 лв. в комбинация с тарифен план Smart XL. Първоначално ще е наличен класически черен цвят, а по-късно ще бъде пуснат и златист вариант.

Huawei Honor 8 lite разчита на осемядрен чипсет Kirin 655 и осигурява 5,2” full HD дисплей, сензор за отпечатъци и NFC възможности, а по отношение на паметта на разположение са 3GB RAM и 16GB за файлове. Батерията в смартфона е с капацитет 3000 mAh, за селфита има 8МР предна камера, а основната камера вече е с резолюция 12МР и бленда f/2.0. Новото устройство използва Android 7.0 и има двусимови възможности.

Ново

Смартфонът е наличен и в предложенията на "Мтел" на цена от 9,99 лева на месец с двугодишен договор за абонаментен план "Мтел безкрай 3XL".

 • Samsung A5 2017 е същата пръчка, но цената е умножена по 1.5. Като пример само.
  bobyn
 • И Huawei яко надуха цените
  bachev31
 • Добре де, телефона орязан, аама цената му що не е орязана?!
  torrentor
 • спете се , с тия орязани телефони ... (no) 16GB за файлове (woo)
  kan4oto72