Вижте дали Microsoft Surface Duo се чупи при опит за огъване

Вижте дали Microsoft Surface Duo се чупи при опит за огъване

Продажбите на мобилното устройство с два екрана на Microsoft Surface Duo стартираха по-рано през месеца в САЩ. Сега този интересен модел преминава и през познатите ни тестове за издръжливост на Зак от канала в YouTube JerryRigEverything.

Той набързо се справя с писалката чрез сгъване и премахване на външното покритие с макетно ножче. Интересно е, че въпреки наглед крехката си визия самият телефон се справя доста добре с изпитанията. Тъй като е налично стъклено покритие с Gorilla Glass 5 върху екраните, те се издраскват при използване на инструмент с твърдост 6 по скалата на Моос.

Страничната рамка е пластмасова, а това означава, че тя се издрасква лесно с макетно ножче. При нагряване на екрана със запалка той губи свойствата си след 12 секунди, като пикселите не възстановяват пълната си функционалност.

Най-интересно е дали смартфонът издържа на опит за огъване в затворено състояние. Моделът се огъва леко за постоянно, но продължава да функционира.

  • Поредният боклук от Майкрософт... Кой би си купил два телефона свързани с панти? Безумие е и цената, която искат.......... Надушвам, че съдбата му ще последва тази на Симбиан, Windows Phone, a скоро и Windows...
    amato17