Все пак ще има международна версия на Redmi K20 Pro

Все пак ще има международна версия на Redmi K20 Pro

Наскоро Xiaomi представи смартфона Mi 9T, който представлява ребрандираната версия на анонсирания преди това Redmi K20, предназначена за някои международни пазари. Очакванията бяха, че заедно с него ще бъде обявен и международният вариант на Redmi K20 Pro, но въпреки индикациите за наличието на такъв модел, това не се случи. Сега благодарение на потребител от форумите на XDA Developers получаваме нови доказателства, че в даден момент ще има премиера и на Mi 9T Pro.

В приложението за камерата в MIUI той е открил воден знак, свързан с трите кодови названия на K20 Pro – raphael, raphael_global и raphaelin. raphael е китайската версия, raphaelin е вариантът за Индия, а raphael_global е свързан именно с Mi 9T Pro. Кодовите наименования бяха известни и преди това, но сега могат да бъдат идентифицирани. Допълнително доказателство за съществуването на Xiaomi Mi 9T Pro (M1903F11G) е сертифицирането на устройство с такова име в Bluetooth SIG и Wi-Fi Alliance.

Източник: XDA Developers

Оферти на деня

 • Неизолиран тъч панел. Сам си отговори, как ще пречи на работата с него.😁

  Не е при всички бройки, но ако купувам сега бих изчакал една две по-късни партиди.👍
  Ванката
 • Това как точно ще пречи на работата?
  Вито
 • Обаче никой и дума не обели, че в К20 (Mi9T) и К20 Pro (Mi9T Pro) има проблем в тъча, който вероятно, ще бъде коригиран при следващите партиди.

  [media]https://youtu.be/OZ1DagRMnSo[/media]
  Ванката