WhatsApp получава изчезващи съобщения

WhatsApp получава изчезващи съобщения

Популярното приложение за комуникация се сдоби с нова функционалност, която ще позволи на съобщенията в чатовете да се изтрият след определен период от време. Това е опция, която от години присъства в конкурентните услуги, така че едва ли ще изненада някого. По-интересен е подходът на WhatsApp към имплементирането на добавката.

При активиране на опцията новите съобщения в даден чат ще изчезнат след 7 дни, което според компанията ще позволи разговорите да се почувстват по-леки и по-лични. В разговори между двама потребители всеки от тях може да включи или изключи опцията, а в групови чатове това могат да направят администраторите.

Според WhatsApp изтриването става след 7 дни, защото така се създава успокоението, че разговорите не са постоянни, но в същото време не можете да забравите за какво сте разговаряли. Добавката ще стане достъпна за всички потребители на WhatsApp през този месец.

Източник: WhatsApp

  • Толкова ли е сложно да направят час, ден, седмица и всеки сам да си избира...! Супер убитаци! Телеграм имаше тая функция преди години...
    Вито