Xiaomi Black Shark идва в Европа на 16 ноември

Първият геймърски смартфон на Xiaomi на име Black Shark се появи в Китай през април като изкуши феновете с мощен хардуер и достъпна цена. От следващата седмица ще е наличeн и в Европа. Xiaomi обяви, че продажбите на модела на нашия континент ще започнат на 16 ноември, но засега няма повече детайли в кои страни ще се предлага официално.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Не е изключено продажбите през global.blackshark.com да са отворени за всички страни от континента, но след броени дни ще знаем със сигурност дали това е така. Предстои да научим и цената, но в Китай Black Shark е на цена 2999 юана (388 евро) за версията с 6GB RAM и 64GB UFS 2.1 памет, а тази с 8GB RAM и 128GB памет струва 3499 юана (453 евро).

За нетърпеливите Xiaomi е подготвила онлайн предизвикателство на име Lootbox Challenge, в което потребителите могат да печелят точки като изпълняват различни задачи и играят игри. С вдигането на нивото могат да се отключват кутии с изненади, които включват реални награди, отстъпки и дори възможност за спечелване на геймърския смартфон. Могат и да се закупуват бонуси, които след това служат като вноска за предварителна поръчка при покупката на смартфона.

Източник: Black Shark