Xiaomi готви флагман с бранда Redmi и Snapdragon 855

Директорът на Xiaomi, който отговаря за марката Redmi - Лу Вейбинг, публикува в китайската социална мрежа Weibo информация, според която през следващите месеци ще видим устройство с бранда Redmi и чипсет Snapdragon 855. Както е известно, Xiaomi отделиха своята продуктова линия Redmi в отделен бранд, който функционира по подобие на дъщерното подразделение на Huawei, което предлага смартфони с марката Honor.

Голямата новост в случая е, че Redmi очевидно няма да се концентрира само върху средния ценови сегмент, както се очакваше досега, а ще предлага и премиум устройства. Публикацията на Лу Вейбинг показва снимка на екипа на Redmi, който дискутира бъдещите телефони в офисите на Xiaomi в Шънджън, сред които ще е и новият модел с флагмански характеристики.

Източник: Weibo

 • Здравейте. Искам да кажа, че ми мина през ръцете един тел. Ксяоми Ми.., (не помня модела) с 32 гб., 2гб.рам и Андроид 6 на който нямах кода, но при включването му забелязъх, че е достъпен Гугъла и там видях в регистрацията на ползвателя и паролата му без никаква трудност, с която и го отключих безцеремонно..! Та известявам ви, за изборът на Китаиски тел. Евтин-Боклук за липсата на особена защита у техните произведения, които са без Качество. Дрън, дрън.
  Вито
 • Че кой му е виновен, че не си го заключва като хората. Как въобще ще стигнеш Гугъл акаунта ако има пин код?
  Ако си го заключиш и не е отключен буутлоудъра нищо не можеш да направиш. Дори да е отключен и да го преинсталираш с друга версия на MIUI, пак ще ти иска MI паролата.
  Единствено ако има други ромове и и имаш акаунт на разработчик на Xiaomi можеш да го превземеш, отваряйки го и шортвайки две пинчета на платката. И пак го отнасящ ако си е записал IMEI и го даде за издирване. На новите модели няма тулчета за неговата смяна.
  tzincbg
 • Здравейте. Искам да кажа, че ми мина през ръцете един тел. Ксяоми Ми.., (не помня модела) с 32 гб., 2гб.рам и Андроид 6 на който нямах кода, но при включването му забелязъх, че е достъпен Гугъла и там видях в регистрацията на ползвателя и паролата му без никаква трудност, с която и го отключих безцеремонно..! Та известявам ви, за изборът на Китаиски тел. Евтин-Боклук за липсата на особена защита у техните произведения, които са без Качество.
  terwel