Xiaomi Mi 9T влезе в каталога на Telenor

Xiaomi Mi 9T влезе в каталога на Telenor

Telenor обяви, че започва продажбите на Xiaomi Mi 9T в своите търговски обекти и онлайн. Смартфонът е ребрандирана версия на Redmi K20 за международния пазар, а сред характеристиките откриваме 6.4" AMOLED дисплей с резолюция Full HD+, съотношение 19.5:9 и вграден скенер за отпечатъци. Екранът е без изрязвания и отвори благодарение на подвижния механизъм, в който е поместена предната 20МР камера.

Сред останалите характеристики откриваме чипсет Snapdragon 730, 6GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет 4000 mAh и поддръжка за технология за бързо зареждане при 18W. Основната камера е тройна и се състои от 48MP сензор Sony IMX582, 13МР сензор с ултраширокоъгълна оптика и 8MP сензор с телефото леща. Telenor предлага Xiaomi Mi 9T в черно и синьо на цена от 359.99 лв. в брой или 17.99 лв. на месец при покупка на лизинг с двугодишен договор за план Тотал+ 49.99. Цената без абонаментен план е 850 лв.

Оферти на деня

  • Модела поддържа и VoLTE- технологията за по-качествени разговори в мрежите на Теленор и Виваком. Също така по време на разговор телефона ви остава в 4G мрежата и така пести батерия, като може и да сърфирате с висока скорост, разбира се.
    Мilen
  • Много добро предложение от Теленор. С един масов план от 21 лв. телефона излиза 580 лв., при това версията с 128 GB памет. Много добра оферта! Телефона има вграден сензор за отпечатъци в дисплея, изскачаща предна селфи камера, уникален цял екран без ночове или дупки, 3 камери- основна 48 мегапиксела, широкоъгълна и 2x телефото камера. Освен това поддържа и пълна агрегация на трите LTE честоти в БГ. Онзи ден постигнах 320 mpbs скорост в София с него в мрежата на Виваком.
    Мilen