Xiaomi Mi CC9e може да се появи извън Китай като Mi A3 Lite

Xiaomi Mi CC9e може да се появи извън Китай като Mi A3 Lite

Наскоро Xiaomi представи в Китай смартфоните Mi CC9, Mi CC9 Meitu и Mi CC9e, които са част от новата серия CC, а заедно с това започнаха въпросите под какви имена ще ги видим на международните пазари. Устройствата са насочени към младите потребители, но вече има подсказки, че един от моделите ще се появи на пазара като част от програмата Android One. Става дума за Xiaomi Mi CC9e, който премина през сертификация от FCC и беше открит в сайта на агенцията.

Предполага се, че устройството може да се появи извън Китай като Mi A3 Lite предвид на неговия по-скромен хардуер, включващ чипсет Snapdragon 665 и 6" дисплей с HD+ резолюция. В същото време е логично да се предположи, че Mi CC9, който предлага Snapdragon 710 и 6.39" OLED full HD+ дисплей, ще се продава като Mi A3. По-късно в сайта Ting беше открито друго потвърждение, но според него Mi CC9e ще се казва просто Mi A3.

Източник: XDA-Developers

  • Тея и те като Нокиа направиха супер объркани имена на модели. Манджа с грозде. Едни и същи модели с минимални разлики с по 10 имена.
    Вито
  • Вече доста хора коментираха на база на вътрешна информация, че ЦеЦе9е ще бъде Mi A3, а лайт версия няма да има.
    ipolit