Xiaomi Mi Max 3 Pro вероятно ще е с процесор Snapdragon 710

Вече се заговори, че Xiaomi вероятно ще пусне фаблета Mi Max 3 през следващия месец. В интернет вече се появиха и спекулации, че на пазара ще видим и доста по-мощна версия, която ще се продава под името Mi Max 3 Pro. Според нова информация от Китай, която е съпроводена с изображение, този телефон ще предлага 6.9-инчов дисплей и ще е един от първите на пазара с процесор Snapdragon 710.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Освен това Mi Max 3 Pro ще е оборудван с 6 GB RAM, 128 GB памет за файлове и батерия с внушителния капацитет от 5400 mAh. Ако се вярва на публикуваните изображения, то устройството ще разполага още със стерео говорители, а камерата ще е двойна, като основният сензор ще е Sony IMX363. Естествено трябва да се има предвид, че в момента все още става дума за слухове, които не са официално потвърдени от страна на Xiaomi.

Източник: Weibo

 • На живо: [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k13dIOi6WaY&feature=youtu.be[/Youtube] Ако не съм объркал пак нещо... :)
  PoceH_BS
 • My Bad! Посипвам си главата с пепел! :D
  PoceH_BS
 • Прикачената снимка се отнася за Микс 3, а не за Макс 3. :D Ontopic: Макс 3 Про - ако наистина е със Снапдрагън 710, 6 ГБ РАМ и паметта му е UFS 2.1, най-вероятно ще го поръчам ей така като малък таблет. Но при друга конфигурация, изобщо не ме вълнува.
  bladyy
 • Реалността за батерията е малко по друга - 3500/4000 (виж прикачената снимка).
  PoceH_BS