Xiaomi Mi Mix 3 ще предлага 5G и 10 GB RAM

Xiaomi Mi Mix 3 ще предлага 5G и 10 GB RAM

Xiaomi започна да подгрява публиката за предстоящата премиера на Mi Mix 3, която ще се състои на 25 октомври. Компанията пусна на своята официална страница в китайската социална мрежа снимка, която показва две книги, на чийто корици пише 5G и 10G. За първото е напълно ясно, че обозначава поддръжка на 5G мрежи, докато вторият надпис най-вероятно сигнализира за наличието на версия на телефона с 10GB оперативна памет.

Интересното в случая е как точно Xiaomi смятат да осигурят поддръжката на 5G мрежи при положение, че към момента все още няма чипове със съвместими модеми, а освен това липсва и масова 5G инфраструктура. Много по-големият проблем обаче е отсъствието на чипсети с модеми, които да са съвместими с новия стандарт.

Очевидно обаче начин е намерен, защото от китайската компания още преди месец ясно намекнаха именно за 5G поддръжка. По-късно компанията потвърди, че Mi Mix 3 ще е първият комерсиален смартфон с 5G възможности и ще има 10GB RAM. От устройството очакваме слайд дизайн, който ще позволи да се използва дисплей върху цялата предна повърхност.

Източник: Weibo

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • За по-нетърпеливите, ето го https://www.ixbt.com/news/2018/10/25/xiaomi-mi-mix-3-10-5g.html https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/10/25/18021834/xiaomi-mi-mix-3-announced-specs-features-price
    StefiMo
  • Аз бих изчакал следващия MIX с SD 855, че с тия бради и мустаци... А и навремето съм сменил хиляди лентови кабели. Най-зле бяха Samsung.
    Kyky86
  • Xiaomi Mi Mix 3 : Commercial Hands on Video [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CAqkoB0X6s4&feature=youtu.be[/Youtube]
    PoceH_BS
  • Браузването на малък дисплей е мъка. За ноча си 100% прав. Това е тенденцията, като е хубаво, щом има желаещите да се пускат телефони с по-малък дисплей, но не и както искаше Стив Джобс до 3,5 инча ;)
    Боби13
  • [Quote] Аз не мога да си обясня тия производители, някой не се ли сеща, че ако пусне телефон с дисплей от 5 до максимум 5.5 инча, с много намалени рамки /без ноч/ и с топ хардуер ще утрепе пазара!? Или само аз си мисля така, но имам съмнения, че много хора ще се радват на по-скромен като размери телефон. [/Quote] +1. Аз също се оглеждам за нещо мъничко. Мисля за Редми 4Х, че дори и Айфон 4 или 5 не знам кой е последният малък. Ама нещо Айфона не ми е на сърце, не искам да се вливам в стадото, пък и не ги знам дали още работят нормално, дали не ги "забавят умишлено". Преди 5,5 ми с виждаше огромен, а сега... само лопати на пазара. Тия 10 гиги са повече рам от лаптопа ми. Баси! Имам чувството, че един такъв телефон като му сложа една хардуерна клавиатура и ще мога да го ползвам като лаптоп.
    velnsl
  • Нито гледам клипове постоянно, филми също, игри пък съвсем не играя. Та грамадния телефон е само в тежест за мен. За всеки влак си има пътници, ама бива да пускат и повече апарати с размерите, които искам...не само аз. Да са проклети ябълките за дето измислиха това недоразумение КОЧ. Т.е. за дето го въведоха, имаше го и преди, но никой не му обръщаше внимание, сега почти всички слагат такива измекярски вежди. Ще си карам с Mi6 още, видяло се е. Дано им дойде акъла и се спрат с това увеличение на размерите всяка година, то това не е телефон вече. Стийв Джобс, човека лека му пръст, сигурно ще се обръща в гроба, ако може да види какви ги сътвориха купертинци. :S
    MapTo_D
  • [Quote]Или само аз си мисля така, но имам съмнения, че много хора ще се радват на по-скромен като размери телефон.[/Quote] Не си само ти. Всички ми се присмиваха на Леновото, ама си ми беше перфектно ( преди да го "удавя" ) с 5-те си инча и голяма (4000) батерия. Сега се мъча с 5.5" Тея новите джендърски изгъзици на екрана (19.5:9 - идиотско) дори не ги и мисля като бъдеща покупка. Да се върнат на 16:9, ако е безрамков - супер! С голяма батерия, на много рам и топ процесор не държа - не изстрелвам совалки... :D:D:D
    PoceH_BS
  • Микса винаги е бил фаблет, търсете РедМи с малък екран. Това е все едно ноута на Самсунг желаете да е с 5 инчов екран.
    A4i
  • За мултимедия големите дисплеи са идеални. Никога не бих се върнал на 5-5,5 инча,дори да е флагман със супер изгодна цена. За мен си е мъка малкият дисплей ;)
    Боби13
  • Цените са си окей. Може би ще са с 100$ по-високи в началото. mobili - под компактен нямам предвид някоя пръчка, която не става за нищо. Пак давам пример със Сони XZ2 compact -5 инча, тяло с размери 135мм височина и 65мм ширина - перфектен. Топ процесора за годината, FHD екран. А, малкия пиксел също е горе долу в тази категория с екран 5.5 инча и височина малко над 145мм и ширина под 70мм. Лично за мен, всичко над тия габарити е неприемливо. Тоя слайд механизъм, ако се ползва постоянно, дали след няколко месеца няма да е сдал багажа?
    MapTo_D
  • Нормално е да пускат по-големи телефони, след като пазарът на таблети умря, с две-три изключения. А дали фаблетите са причина или следствие е малко като с кокошката и яйцето. Но дисплей над 6 инча при новото 18:9 си е за неспирна консумация на съдържание. И така трябва, за какво иначе ни е нета. Компактни телефони казваш? Бих казал направо минималистични- Kyocera KY-O1L, 2.8 inch, 480 x 600 pixel electronic paper display. Да го направят 4,5 инча и ме печелят. :D
    mobili
  • Предварителни цени https://www.ixbt.com/news/2018/10/19/xiaomi-mi-mix-3-2.html
    StefiMo
  • И 6.4 инча дисплей. Само грамадни тояги последно време. Аз не мога да си обясня тия производители, някой не се ли сеща, че ако пусне телефон с дисплей от 5 до максимум 5.5 инча, с много намалени рамки /без ноч/ и с топ хардуер ще утрепе пазара!? Или само аз си мисля така, но имам съмнения, че много хора ще се радват на по-скромен като размери телефон. Тази година май само Сони пуснаха такъв модел, компактната версия на XZ2. Но те имат други проблеми и предполагам не могат да се похвалят с големи продажби.
    MapTo_D