Xiaomi ни изненада с новото си лого

Xiaomi ни изненада с новото си лого

Във втората част на "мега" събитието, което се провежда в рамките на два дни, Xiaomi представи новото си лого. Промяната не изглежда драстична, като е основно под формата на заобляне на познатата форма, но включва и лека промяна на типографията.

От компанията отбелязват, че с тази еволюция променят вътрешния дух и манталитета на марката. Формата на логото беше обяснена и с ползването на математическата формула за суперелипса, като изборът на правилната визия е отнел доста време.

Процесът по ребрандиране изглежда е започнал още през 2017. Промяната на идентичността на Xiaomi се осъществява под опеката на японския дизайнер Кеня Хара. Той също споделя, че новото лого не представлява само редизайн, а улавя духа на компанията. Дизайнът в основата си е отражение на концепцията Alive.

Корпоративният цвят остава оранжев, но към него се добавят черно и сребристо. Компанията възнамерява да използва логото и по нов динамичен начин в своите маркетингови материали. То няма да е фиксирано в някой от ъглите, а позицията м,у ще се адаптира спрямо съдържанието.

Източник: Xiaomi

Допада ли ви новото лого?

 • Товарищ Александров, явно не знаете аватара на въпросния трол в други сайтове, където винаги пише срещу Китайчетата :) Той е колаж на снимка, която е комбинация от Путин с прическата на Ким Чен Ун :) Няма смисъл да пускате парада от Червения площад :) Моля,
  някой да качи китайски параден клип,
  от пекински площад, в чест на новото лого.
  Нека няма ощетени и неравнопоставени 😎

  Относно Трола - щом му се отдава и е доволен от възнаграждението, нека пише.
  Важното е да е трудоустроен.

  Поздрави!
  alexandrov1
 • Товарищ Александров, явно не знаете аватара на въпросния трол в други сайтове, където винаги пише срещу Китайчетата :) Той е колаж на снимка, която е комбинация от Путин с прическата на Ким Чен Ун :) Няма смисъл да пускате парада от Червения площад :)
  Боби13
 • https://m.youtube.com/watch?v=J8Vj7B9oE1U
  alexandrov1
 • Ти пак ли изпълзя ? Китайчетата са стеснили периметъра до 100 м и д.. е да ти яко, трол Путин-Ким Чен Ун :)
  Боби13
 • Преоблякъл се Илия - пак в тия, хахаха! Все е жълта сапунерка! :)
  strikercho