Xiaomi отвори първия си магазин в Румъния

Xiaomi отвори първия си магазин в Румъния

При засилен потребителски интерес в Букурещ отвори врати първият официален магазин на Xiaomi в Румъния, който на практика е и първи в страна от Източна Европа. По този начин компанията разширява присъствието си в Европа, след като по-рано през годината заяви, че планира утрояване на броя на магазините ѝ на континента през 2019. Това е и част от по-голямата експанзия на китайските производители, които разчитат на Европа за разширяване на пазарния си дял и увеличаване на продажбите. В магазина на Xiaomi в Mega Mall в източен Букурещ първите потребители получиха специални оферти и отстъпки. В него се предлага цялата гама от продукти на компанията.

Източник: Xinhua

Оферти на деня

  • Еми малък пазар, застаряващо население. Затова и теленор отидоха в Бангладеш. Ако пък почнат да отварят още магазини в държавата, последните два ще бъдат във Враца и Видин, най-бедния край...До там дори не стигнаха малките 4g оператори, въпреки желанието, то наистина не си заслужава.
    tzincbg
  • Първият магазин на Xiaomi в Източна Европа е този в Белград (Сърбия). Най-жалкото е че последният им магазин ще е този в София ако изобщо отворят такъв.
    mamuta70