Xiaomi пусна рендъри на Mi Max 3

Xiaomi пусна рендъри на Mi Max 3

Дни преди официалната премиера на Mi Max 3 на 19 юли президентът на Xiaomi Лин Бин пусна в китайската социална мрежа Weibo официални рендъри на устройството, както и някои от неговите основни параметри.
От снимките става ясно, че джаджата ще се предлага в три цвята - черно, златно и синьо. Лин Бин също така поясни, че целта е била телефонът да предлага голям дисплей, но потребителят да няма усещането за твърде голямо устройство. Той обеща и сериозна издръжливост на батерията, за която се говори, че ще е с капацитет 5500 mAh.

Камерата ще е двойна с вертикална ориентация и е разположена в горния ляв ъгъл на задния панел. В средата пък е сензорът за отпечатъци. Наличен е и 3.5 мм жак. Според досега известното за устройството ще видим дисплей с диагонал 6.9 инча, резолюция FHD+ и съотношение 18:9. От предишни изтичания на данни знаем, че процесорът на Mi Max 3 е Snapdragon 636, оперативната памет е 4 GB, а за приложения има 64 GB. Възможно е обаче на пазара да се появят и други конфигурации с различно количество памет, а не е изключено да видим и по-мощна версия с процесор Snapdragon 710.

Източник: Weibo, GizmoChina


Втора употреба с гаранция

  • с 990 mAh. Сега по-интересното е дали ще има Mi Max3 Pro със SD710
    ipolit