Xiaomi Redmi 3S има 4100 mAh батерия и струва по-малко от 100 евро

Компонентите за смартфони от среден клас поевтиняват и това е добра новина за многобройните китайски производители. Xiaomi също разчита на ниските цени, за да предложи достъпни смартфони с ниска норма на печалба като разчита повече на продажбите в големи обеми, а не на печалбата от едно устройство. Компанията отново доказва това с премиерата на новия Xiaomi Redmi 3S, който предлага 5” 720p дисплей, чипсет Snapdragon 430, 2GBRAM, 16GB разширяема памет, 13MP основна камера с бленда f2.0 и фокусиране чрез фазова детекция, 5MP предна камера, сензор за отпечатъци и дори батерия с капацитет 4100 mAh. Всичко това е на цена от 699 юана в Китай, което е почти 95 евро. Xiaomi предлага и версия с 3GB RAM и 32GB памет, която струва 899 юана (122 евро).

 • Освен HUAWEI и Леново има много здрава развойна дейност. Все пак купиха Моторола. И оше нещо. Не само китайскит ефирми копират. Зашо не спомена корейците-самсунг и лг? Та са баш царе на кражбите. Затова АЗ не си копувам корейски боклуци.
  NIkolay Nuk
 • В алиекспрес.ком най-ниската цена е 139$ (~125EUR), така че не е под 100, но пак е добре, за тоя хардуер си струва.
  assen_l_s
 • [Quote]„Проблемът е, че фалшивите продукти имат по-добро качество и по-добра цена от истинските продукти на истинските марки”[/Quote] Когато качеството и цената е ПО-ДОБРО - Е "ПРОБЛЕМ, ти СЕРИОЗНО ли, кой бяга от по-добро КАЧЕСТВО на по-ниска ЦЕНА... :D:D:D
  PoceH_BS
 • >> Написал си една камара глупости от злоба и завист. Глупостите са твоя запазена марка, за която аз лично нямам претенции. Китайските имитации на маркови стоки често са по-качествени от първообразите им. Това заяви основателят на търговският портал „Aлибаба” Джак Ма, цитиран от Агенция "Франс прес". „Проблемът е, че фалшивите продукти имат по-добро качество и по-добра цена от истинските продукти на истинските марки”, заяви Ма по време на среща с инвеститори в китайския град Ханчжоу. „Това са същите фабрики, същите сурови материали, но с различно име”, добави той. Както оригиналните брандове, така и тези които ги копират, произвеждат своите мобилни устройства в едни и същи заводи, но цената на два принципно еднакви продукта понякога се различава няколко пъти.
  kpo
 • [Quote]Но проблема е че няма поддръжка в БГ.[/Quote] Защо да няма? Има, но зависи откъде е закупен. Ако е от iBuyGou, в София си има тяхни представители и оторизиран сервиз. Гаранцията е както и за останалите телефони - 24м.
  KuKeR
 • Написал си една камара глупости от злоба и завист. Телефона и в момента можеш да си го купиш.
  PoceH_BS
 • Докъде доживяхме, Xiaomi да прави дъмпинг на Meizu. Redmi 3s срещу meizu m3s http://www.ibtimes.com/xiaomi-redmi-3s-vs-meizu-m3s-comparison-specifications-features-price-2382322 . Самоизяждането на китайските асемблатори на смартфони е в разгара си. Смартфоните стават все по-малко иновативни като устройства, хората все по-рядко ги сменят. И тогава се появява фирма като Xiaomi, която експлоатира забавения ръст на продажбите във времето с интересна финансова стратегия - https://rctom.hbs.org/submission/xiaomi-mobile-disruptor-from-china/ Единствено големи темпове на техническа иновация може да елиминират подобен паразит върху чуждите технологии - Xiaomi. Паразит защото те нямат иновации и/или патенти, крадат от другите и пускат устройството на цената на елементите. А иновациите и разработките кой ги прави? "Тъпаците" от други иновативни фирми ... Всъщност, всички китайски производители, или по-точно казано асемблатори на смартфони, без Huawei, ползват този бизнес модел. А за конкретния модел Xiaomi Redmi 3S - очаквайте го най-рано есента, защото такъв е бизнес модела на Xiaomi.
  kpo