Xiaomi ще представи нови продукти на 15 септември

Xiaomi ще представи нови продукти на 15 септември

Xiaomi обяви, че ще анонсира своите следващи нови продукти на 15 септември. Засега компанията не разкрива повече подробности, но знаем, че онлайн събитието започва в 15 часа българско време (8:00PM, GMT+8) и ще бъде предавано на живо в официалните канали в Twitter, YouTube и Facebook. Продължителността му ще е около 70 минути, което подсказва, че на него ще бъдат представени повече продукти.

Вече имаме някои предположения какво ще видим тогава. Все още е рано за серията Mi 12, която очакваме към края на годината, но вече се появиха детайли за моделите Mi 11T, които най-вероятно ще видим на 15 септември. Очаква се Xiaomi Mi 11T да предложи OLED дисплей с честота на опресняване до 120 херца.

Снимки и спецификации на Xiaomi Mi 11 Pro тук

Основната камера изглежда ще включва 64MP сензор от OmniVision, а освен него ще има още 8MP Sony IMX355 с ултраширокоъгълен обектив и сензор с телемакро оптика с до 3-кратен оптичен зуум. Устройството ще е базирано на неназован чипсет от MediaTek, като е доста вероятно да става дума за Dimensity 1200.

Що се отнася до Mi 11T Pro според слуховете ще видим чипсет Snapdragon 888, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо зареждане при 120 вата и 120-херцов OLED дисплей. Очертава се Mi 11T Pro да е сред най-достъпните смартфони с флагманския чипсет на Qualcomm.


Втора употреба с гаранция

  • Едва ли ще е по-евтин от Realme-то.
    julianjulian10