Xiaomi ще представи нови телефони на 31 май

Xiaomi ще представи нови телефони на 31 май

Преди няколко дни Xiaomi обявиха, че скоро ще проведат събитие в китайския град Шънджън. В интернет вече се появиха снимки на билети за презентацията, които разкриват, че тя ще е на 31 май. По-любопитната подробност е, че обявената на билетите зала е с капацитет 5000, докато тази, на която бе показан Mi MIX 2S, бе само за 2000 души. Входните пропуски пък са с цени между 799 и 1999 юана или между 106 и 266 евро.

Препоръчани оферти

В същото време изпълнителният директор на Xiaomi Лей Юн в друг разговор потвърди, че в Шънджън ще бъдат показани редица нови продукти, и всички индикации сочат, че сред тях ще бъдат новият флагман Mi 7 и юбилейният смартфон по случай осмия рожден ден на компанията, за който се носят слухове от няколко седмици. Представянето на юбилейното устройство се потвърждава косвено и от появата на името му в китайската версия на магазина за приложения Mi Store.

В случая Лей Юн има да спази и бас, на който се е хванал преди 5 години с президента на компанията Gree Electronics Appliances. Тогава двамата са се обзаложили на 1 милиард юана, че до пет години Xiaomi ще изпревари по оборот своя конкурент. По-късно съоснователят на Xiaomi Ли Вангянг потвърди баса в социалната мрежа Weibo и добави, че без значение от неговия изход компанията ще раздаде 100 телефона Mi 8. Сред другите продукти, които почти сигурно ще видим на 31 май, е умната гривна Mi Band 3, а не е изключено да бъде показан и Mi Max 3, чийто предшественик бе презентиран именно през май 2017.

Източник: GizmoChina

 • Не знам. Android P beta има жестове, но пише, че са бъгави още. За block this най-надеждно стартира самО със системата от всички други ад блокъри, но все пак понякога забравя. Пускаш го ръчно. И да ти излезе бял екран след рестарт няма проблем, просто натискаш home бутона.
  tzincbg
 • Благодаря ти за bock this. Абе аз отдавна се канех да питам тук и сега съжалявам, че не съм го направил. Сумати браузер изтръшках да си търся нещо като при ios, защото много съм свикнал със жестовете и сега вече ще мога да ползвам този на системата, а той е един от малкото с поддръжка на жестове.
  kipe
 • За adblocker инсталираш това, даваш му connect и в настройките на приложенията му разрешаваш автоматично стартиране. Екстра е и е за почти всички браузъри: https://www.google.com/amp/s/block-this.com/amp/download-block-this-android-adblock.html Калкулаторът смята идеално проценти по следния Начин: 5х5% Ако не те кефи в google play има adblock browser, има и други калкулатори.
  tzincbg
 • Като хардуер и на мен ми харесват, но софтуер не. Нищо не става за ползване от техните, нито браузер (няма адс блокер), нито калкулатор (не смята правилно проценти),нито пощенския клиент(вече забравих за какво,но веднага го замених). И с това копиране на Епъл са толкова комични.
  kipe
 • Верно е, няма кой да ги запре! Аз не мисля, че следващите ми смартове ше са на друга марка!
  Tadj
 • И аз съм доволен от марката за сега , надявам се и за в бъдеще да е така .
  ruslii
 • А моя го взех преди 3 години...и ми се смееха познати,ква марка бил,китайски бил ала-бала
  s_l_a_d_u_r_
 • Много съм доволен от марката препоръчвам на всички,шуреят взе 2 приятели и един братовчед по моя препоръка,скоро и жената ще обзаведен с телефон от тази марка. Трепач са.
  Ludogoretz
 • Така е - Huawei - скъпарската марка, Xiaomi народната, Vivo - експерименталната. Китай си играе картите отлично.
  tzincbg