Ясни са голяма част от параметрите на Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Очакваме скоро Samsung да представи нов модел в серията таблети Galaxy Tab S6 – Tab S6 Lite, който премина през FCC и се появи в списъка на Netflix с устройства, сертифицирани за HD стрийминг. Сега благодарение на сайта WinFuture разполагаме и с голяма част от параметрите на бъдещия таблет.

Препоръчани оферти

Той може да включва LCD екран с диагонал 10.4 инча, резолюция 2000 х 1200 пиксела и съвместимост с писалката S Pen. Сред основните параметри най-вероятно ще са чипсет Exynos 9611, 4GB RAM, 64/128GB разширяема памет и батерия с капацитет 7040 mAh. Устройството ще предложи 5MP селфи и 8MP основна камери. В софтуерно отношение ще видим Android 10 с One UI.

Таблетът ще разполага още с високоговорители, настроени от AKG, GPS, LTE опция, двубандов Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C порт и жак за слушалки. Конструкцията на модела ще е алуминиева, като той ще е достъпен в черен и син цвят с цени между 350 евро и 400 евро за базовия вариант без LTE.

Междувременно LTE версията на устройството се появи в Amazon с цена от 429 евро. От продуктовата страница до голяма степен се потвърждават част от изтеклите основни параметри, a моделът би трябвало да дебютира в четвъртък.

Източници: WinFuture, Amazon