YouTube разширява достъпа до режима picture-in-picture за смартфони

YouTube разширява достъпа до режима picture-in-picture за смартфони

Едно от големите удобства при използването на уеб базираната версия на YouTube при преносими и настолни компютри е възможността за плейбек на съдържание, докато вършите нещо друго с копютъра. За съжаление, досега при портативните устройства това беше достъпно само за потребителите с платен абонамент и то в определени региони. Към средата на миналата година обаче YouTube започна да разширява режима „picture-in-picture” (картина в картината) за потребителите в САЩ, които нямат платен абонамент. Сега изглежда тази възможност започва да се появява и в други страни, като засега има индикации за това само от Италия. В страницата за поддръжка на Google обаче все още стои информацията, че функционалността е достъпна само в САЩ. Очакваме скоро тази полезна екстра да бъде достъпна в повече страни, а защо не дори и в България.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Източник: Android Police

 • Само да вметна, че в андроид 9.0 без каквито и да е гимнастики се спират рекламите на всички приложения като се въведе dns адреса на adguard в самите мрежови настройки на телефона. Това звучи чудесно. Ще го опитам на Нокиата, че при нея руут нанайси...
  tzincbg
 • Само да вметна, че в андроид 9.0 без каквито и да е гимнастики се спират рекламите на всички приложения като се въведе dns адреса на adguard в самите мрежови настройки на телефона.
  iWolff
 • 20-30 лв беше добре преди за план. Сегашните планове за 20-30 лв не стигат до никъде без такива програми, които спират реклами и пестят данни. И далеч не е само до пестенето. Спираш реклами в сайтовете, някои от които реклами са вируси. Така че е полезно и за сигурността. Целта на подигравките ви е една едничка - Хората да плащат повече за същото като планове с повече данни и по-мощни телефони за шарените реклами. Щото другото било мизерно и не било куул, видиш ли... Който е умен ще го прозре. Другите да плащат повече, заслужават си го.
  tzincbg
 • -
  Blue Sky
 • Куцото му е, че си има стандартно приложение YouTube, което ползват хората по цял свят, а не през някакъв измислен браузър за пестене на данни. 90% от хората имат неограничени минути и доста мегабайти и хич не им дреме за изтъняване по всевъзможни начини. И всичко това за около 20-30 лв. на месец, колкото да си напазаруваш в магазина продукти за една вечеря за вкъщи, не струва милиони.
  iWolff
 • Кое му куцото? YouTube с него върви с перфектно качество дори с А1.
  tzincbg
 • Не подминаваш нито една тема без да се "изтъкнеш" как ползваш най-куците приложения и най-евтините услуги. Ако за теб това е гордост, отстрани изглежда по съвсем различен начин.
  iWolff
 • UC Browser го има това за YouTube от ехее.
  tzincbg