Задава се Nexus 7 с full HD дисплей и нов дизайн

Задава се Nexus 7 с full HD дисплей и нов дизайн
Ако новата информация на DigiTimes се окаже вярна, на тазгодишното издание на конференцията Google I/O през месец май ще видим обновена версия на таблета Nexus 7, която ще има значително подобрение в хардуерните възможности. Според информацията джаджата ще се сдобие с нов екран с full HD резолюция и подобрен дизайн с по-малка рамка около дисплея. Очаква се цената да остане същата като на първото поколение на таблета, което определено е добра новина. Тъй като става дума за представител на серията Nexus, таблетът със сигурност ще разполага и с последната версия на Android, която вероятно ще бъде представена на конференцията.

http://www.digitimes.com/news/a20130128PD222.html

 • Един слот за карти ще реши проблема без оскъпяване. Ама... :(
  AVKansazov
 • Повечето памет значително, ще оскъпи устройствата! Със сигурност си прав, че има нужда не от 64гб а от най-малко 256гб понеже знаем, какво предстои, FHD, по-бързи процесори и графични ускорители от там и по-тежки игри и приложения, но и цените доста, ще скокнат.
  Ванката
 • Сигурно ще пуснат и по-големи версии.
  makeno
 • Да, но съгласи се че Нета още не е супер бърз, безлимитен и навсякъде :) Да, 32 ГБ няма да ми стигнат, представи си отивам на място където нямам достъп до Интернет или до много бавен такъв - какво правим? Зареждаме се с филми, сериали и музичка :) But wait... 27 гигабайта са малко в днешно време ;) Говорим за таблет все пак. Така че единствения вариант е да се разхождаш с едно 2.5" външно HDD - нелош вариант.
  fintaraBG
 • Е ти какво ще правиш толкова че 32гб няма да ти стига. Да има и още една алтернатива - Интернет (woo)(woo)
  mchalakov
 • Задавал се бил нексус 7 със FHD дисплей и нов дизайн. За какво ми е тоя FHD дисплей с 16, та и 32 ГБ памет? Да, има алтернативи - да носиш голяма флашка или направо външен хард, но. . .
  fintaraBG